Agnes Corbon

Personligt • Troværdigt • Grundigt

CHAMPAGNE

Champagne Corbon

Det mindste af mine Champagnehus, der kun producerer 10.000 flasker Champagne årligt. Men hvilke 10.000 flasker!! Det er uhyre høj kvalitet, og vinene kan måle sig med noget af det bedste Champagne levere.


Domainet laver i dag bl.a. følgende vine:

  • Absolutement Brut NV
  • Absolutement Brut Nature NV
  • Anthracite Brut NV
  • Grand Cru Blanc de Blancs Millesime Avize 2006
  • Les Bacchantes Blanc de Blancs Millesime 2009
  • Autrefois Brut NV
  • Cuvée Perdue no. 2 NV
  • Grand Millésime 1996 Blanc de Blancs


Jeg har udvalgt 5 af hendes Champagner, hvor pris og kvalitet hænger fantastisk godt sammen. De fire af dem i det prisniveau jeg sigter efter, og så den formidable årgang 1996.


Blot 12.000 flasker om året...

Grand Cru byen Avize huser mange top producenter - store som små og kendt som mindre kendte. Champagne Corbon hører til de små og mindre kendte - men det er Champagne fra absolut øverste hylde - hold da op!


Det lå ikke ligefrem i kortene, at Agnés Corbon skulle tage over efter hendes far, der startede hans æra tilbage i 1973. Hun er egentlig uddannet som emballage ingeniør i England, og havde altid sagt til hendes far, at hun ikke ville komme og arbejdet for ham, da hun gerne ville rejse, og lave og skabe noget selv. Hun nåede at arbejde som emballage ingeniør både i England og Frankrig, inden hun alligevel sluttede sig til hendes far, da hun efter cirka 5 år konkluderede, at hendes liv skulle være i Champagne. Så i 2004-2005 tog hun en kort uddannelse i vin ønologi, og begyndte i 2006 selv at lave Corbon's Champagne. Den første årgang hun for alvor kan kalde sin egen er 2009, som Pinochar Wines kunder nu kan få fornøjelse af at drikke.


Champagnehuset Corbon er et meget lille hus, der nu kun laver ca. 10.000 flasker om året. Hendes far dyrkede 6 hektar, der blev fordelt ligeligt mellem Agnés og hendes broder Jerome, da faderen gik på pension i 2003. Derfor er det kun cirka 3 hektarer Agnés i dag ejer og producerer vin fra. Men hvor nu måske halter lidt i kvantitet, så må man sige hun så rigeligt kompenserer med hendes uhyre høje kvalitet.


Agnés karriere kunne altså have udviklet sig ganske anderledes, men i dag er hun som hun selv siger lykkelig for hvad hun laver. Hun elsker at lave Champagne, hun elsker at drikke Champagne og hun elsker at snakke om Champagne!


Nysgerrig?

Se vinene jeg tilbyder fra Champagne Corbon HER.


Få et indtryk af kvalitetsniveauet og stilen hos Agnes Corbon ved at bestille en smagekasse med 6 flasker af deres vin til kun kr. 2.000,- inkl. moms. Bestil den direkte HER.

Champagne Corbon Avize
Agnes

BESØG EN AF MINE ANDRE PRODUCENTER

PINOCHAR WINE

PERSONLIGT - TROVÆRDIGT - GRUNDIGT

PINOCHAR WINE


Import af kvalitetsvin fra Bourgogne, Champagne, Côte-Rôtie, Piemonte og Toscana - med fokus på kvalitet der er til at betale!


Gratis levering til hele Danmark når du køber minimum 6 flasker eller for blot kr. 1.000,- inkl. moms i webshoppen.

KONTAKT

Aarhus, Denmark

+45 20 20 95 07

ÅBNINGSTIDER


Jeg træffes altid pr. telefon - gerne i disse tidsrum:

Mandag - Fredag: 08:00 til 22:00

Lørdag: 09:00 til 21:00

Søndag: 10:00 til 21:00

© Copyright 2020 - Pinochar Wine. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 27