Hubert Paulet

Personligt • Troværdigt • Grundigt

CHAMPAGNE

Champagne Hubert Paulet

Vi finder dette Champagnehus i Rilly La Montagne i regionen Montagne de Reims. Det er en 1. cru by, hvorfra en lang række anerkendte producenter har lavet vin i generationer.


De laver ikke så mange forskellige Champagner, og jeg har da også vagt at importere nærmeste alle deres vine.


De laver i dag følgende Champagner:

  • Tradition Premier Cru Brut NV
  • Tradition Premier Cru Extra Brut NV
  • Rose Millesime Brut 2006
  • Millesime Brut 2004
  • Cuvée Risleus 2002
  • Millesime Brut Blanc de Noir 2004


Jeg har valgt fire af hans vine, så det er næsten det fulde program jeg kan tilbyde. Det er fantastisk kvalitet til pengene!


Og resterne går til Billecart-Salmon...

Champagne Hubert Paulet er et meget lille domaine med 1 ansat udover Olivier, der er 4. generation og som i dag er ansvarlig for husets Champagner. De ejer lidt over 8 hektarer, og disse er udelukkende beliggende i samme by Rilly La Montagne (1. cru). Det er ret sjældent at et Champagne hus udelukkende ejer marker fra samme by - og så hele 8 hektarer.


Men Oliver laver ikke vin fra alle 8 hektarer. Faktisk laver han kun cirka 25.000 flasker om året, da han ikke råder over de nødvendige faciliteter til at lave eller opbevare flere flasker.


Han vil gerne ændre på dette, men det vil tage nogle år før han kan lave flere flasker. Resten af druerne sælges som hele druer til Billecart-Salmon, som hans familie har solgt til i mere end 50 år.


Han har kun 1 fastansat til at klare det administrative arbejde resten klarer han selv med den nødvendige tilkalde hjælp til markarbejde, høst m.m.


Hans marker er beplantet med 50% Pinot Meunier, 30% Pinot Noir og 20% Chardonnay. Jordbunden i Rilly La Montagne er meget kalkholdig, og det giver mineralske og knivskarpe Champagner.


Olivier laver vin efter gamle klassiske dyder, og sætter en ære i, at frembringe terroir og ikke maskere vinene for meget. Hans vine er formidable, rene, præcise, koncentrerede, balancerede og meget nemme at drikke - uden at de derved taber deres peronlighed.


Nysgerrig?

Se vinene jeg tilbyder fra Champagne Hubert Paulet HER.


Få et indtryk af kvalitetsniveauet og stilen hos Hubert Paulet ved at bestille en smagekasse med 6 flasker af deres vin til kun kr. 1.790,- inkl. moms. Bestil den direkte HER.

Champagne Hubert Paulet Rilly la Montagne
Olivier

BESØG EN AF MINE ANDRE PRODUCENTER

PINOCHAR WINE

PERSONLIGT - TROVÆRDIGT - GRUNDIGT

PINOCHAR WINE


Import af kvalitetsvin fra Bourgogne, Champagne, Côte-Rôtie, Piemonte og Toscana - med fokus på kvalitet der er til at betale!


Gratis levering til hele Danmark når du køber minimum 6 flasker eller for blot kr. 1.000,- inkl. moms i webshoppen.

KONTAKT

Aarhus, Denmark

+45 20 20 95 07

ÅBNINGSTIDER


Jeg træffes altid pr. telefon - gerne i disse tidsrum:

Mandag - Fredag: 08:00 til 22:00

Lørdag: 09:00 til 21:00

Søndag: 10:00 til 21:00

© Copyright 2020 - Pinochar Wine. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 27