Philippe Glavier

Personligt • Troværdigt • Grundigt

CHAMPAGNE

Champagne Philippe Glavier

To ansatte - 4 ½ ha - 25.000 flasker Champagne!


En lille champagnehus, der kun er ca. 25 år gammelt, men som trækker tråde generationer tilbage i Champagnes historie. De laver Champagne så englene synger...de er i hvert fald afbilledet med deres flotte logo, der pryder alle deres flasker.


Domainet laver i dag bl.a. følgende vine:

  • Idylle Céleste Grand Cru Extra Brut NV - Rose
  • Rubellite Céleste Grand Cru Extra Brut NV - Rose
  • Genesis Grand Cru Extra Brut NV
  • La Grâce d'Alphaël Grand Cru Extra Brut NV
  • La Grâce d'Alphaël Grand Cru Brut Nature NV
  • Emotion Grand Cru (aktuel årgang er 2012)
  • Mesnil Emotion Grand Cru (aktuel årgang er 2012)
  • Folio de Cramant Grand Cru NV (tappes kun i Magnum)


Jeg har i første omgang kun valgt at importere to af deres vine, men der vil helt sikkert komme flere til.


Grand Cru Champagne i verdensklasse

Dette er i Champagne sammenhæng et meget ungt Champagne hus. Etableret i 1995 af Veronique og Philippe Glavier, der begge kommer fra meget gamle champagne familier. Det betyder, at de i en relativ ung alder allerede har 23 årgange under huden, og at de dermed har en rigt sammenligningsgrundlag, når der skal selekteres til de enkelte årgange. Huset har kun de 2 ansatte, og så henter de eksternt hjælp til markarbejde m.m.


De laver kun Champagne baseret på Chardonnay druen, og kun fra Grand Cru markerne i Côte de Blancs. De producere ca. 25.000 flasker, og alle vine fra egne marker, eller fra marker som de lejer fra de dele af familien, der ejer jord i Côte de Blancs, men som ikke selv ønsker at lave vinen.


De laver i dag vine fra ca. 4 ½ ha. fordelt på intet mindre end 49 forskellige plots (mindre mark stykker). Alle som tidligere beskrevet er Grand Cru fra byerne Cramant, Avize, Oger og Le Mesnil-sur-Oger. Deres Rose champagne indeholder dog 10% Pinot Noir, som de laver sammen med en god ven.


De har på flere områder en egenartet tilgang til det at lave Champagne, og der er ingen tvivl om, at de vinder mere og mere respekt for deres unikke Chardonnay udtryk. De presser eksempelvis 3 gange, og deres 3. pres (kaldet halen) anvender de faktisk aktivt i deres vin. Noget man tidligere mente hørte de "inferiøre" champagnehus til, men som vinder større og større indpas også i de absolut seriøse champagnehuse. 


Alle vine ligger i ståltanke, men de har dog indkøbt deres første Foudre, der tages i brug i forbindelse med 2018 årgangen. I da ligger enkelt cuveer dog allerede på gamle Bourgogne egetræsfade.


Nysgerrig?

Se vinene jeg tilbyder fra Champagne Philippe Glavier HER.


Få et indtryk af kvalitetsniveauet og stilen hos Philippe Glavier ved at bestille en smagekasse med 6 flasker af deres vin til kun kr. 1.950,- inkl. moms. Bestil den direkte HER.

Champagne Philippe Glavier Cramant
Véronique og Philippe

BESØG EN AF MINE ANDRE PRODUCENTER

PINOCHAR WINE

PERSONLIGT - TROVÆRDIGT - GRUNDIGT

PINOCHAR WINE


Import af kvalitetsvin fra Bourgogne, Champagne, Côte-Rôtie, Piemonte og Toscana - med fokus på kvalitet der er til at betale!


Gratis levering til hele Danmark når du køber minimum 6 flasker eller for blot kr. 1.000,- inkl. moms i webshoppen.

KONTAKT

Aarhus, Denmark

+45 20 20 95 07

ÅBNINGSTIDER


Jeg træffes altid pr. telefon - gerne i disse tidsrum:

Mandag - Fredag: 08:00 til 22:00

Lørdag: 09:00 til 21:00

Søndag: 10:00 til 21:00

© Copyright 2020 - Pinochar Wine. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 27