Alt det andet

Personligt • Troværdigt • Grundigt

Alt det andet jeg tilbyder...

VINABONNEMENT

Med et vinabonnement modtager du hver måned 6 lækre vine fra mit sortiment for kun kr. 1.500,- inkl. moms og levering. Altid rigtig værdi for pengene....

REJSETIPS

Går turen til Bourgogne eller Champagne? Så kan du finde lidt inspiration i mine rejsetips til disse to områder, hvor jeg anbefaler overnatningsmuligheder, restauranter og seværdigheder

EVENTKALENDER

Jeg afholder løbende en række arrangementer fra fredagsbar til Winemakers Dinners. Følg med i min eventkalender, hvor der også er links til evt. tilmelding.

MÅNEDENS VIN

Hver måned udvælger jeg en vin fra mit sortiment, hvor jeg går lidt mere i dybden med vinen bl.a. med udførlig smagsnote.

AFHOLDELSE AF VINSMAGNINGER

Jeg tilbyder at afholde vinsmagninger både i firma og privat regi. Det behøver ikke kun at være vine fra mit eget sortiment - mulighederne er mange.

FIRMAORDNING

Med en firmaordning hos Pinochar Wine leverer jeg vine én gang hver måned til firmaadressen. Et anderledes personalegode der gør det nemt at få leveret lækre vin uden at skulle køre efter det.

GAVEKORT

Vil du gerne give en vinøs gave, men er i tvivl om hvad modtageren foretrækker? Så er et gavekort en oplagt mulighed, hvor der medfølger unik kode til min WEBSHOP.

FIRMAGAVER

Jeg tilbyder også firmagaver til hverdag og fest, og naturligvis særligt omkring juletid. Én flaske, to flasker...alt efter behov og budget.

PINOCHAR WINE

PERSONLIGT - TROVÆRDIGT - GRUNDIGT

PINOCHAR WINE


Import af kvalitetsvin fra Bourgogne, Champagne, Côte-Rôtie, Piemonte og Toscana - med fokus på kvalitet der er til at betale!


Gratis levering til hele Danmark når du køber minimum 6 flasker eller for blot kr. 1.000,- inkl. moms i webshoppen.

KONTAKT

Aarhus, Denmark

+45 20 20 95 07

ÅBNINGSTIDER


Jeg træffes altid pr. telefon - gerne i disse tidsrum:

Mandag - Fredag: 08:00 til 22:00

Lørdag: 09:00 til 21:00

Søndag: 10:00 til 21:00

© Copyright 2020 - Pinochar Wine. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 27