Magnummiddag

Personligt • Troværdigt • Grundigt

MAGNUM middag

MAGNUM middag fredag den 31. januar 2020 kl. 18.00


Du har nu mulighed for at deltage i en enestående aften, hvor der vil blive serveret sjældne vine i den helt rigtige størrelse MAGNUM!


Dertil skal vi nyde en 3-retters menu lavet og serveret af Peter Foldby, der vil lave en række af hans signaturretter. Vi afslutter med et lækkert ostebord med primært Franske oste, hvortil vi naturligvis skal have sød vin - også fra MAGNUM.


Vi skal smage en perlerække af vine, og programmet er følgende - alle naturligvis serveret i MAGNUM størrelse. Når de sidste flasker er valgt, bliver disse naturligvis offentliggjort. De serveres ikke nødvendigvis i nedenstående rækkefølge.Velkomstchampagne

Champagne Gosset-Brabrant - Brut Reserve Grand Cru NV

En let og elegant Champagne, der er lavet på 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay. Druerne kommer fra hans Grand Cru marker omkring Ay, og hovedparten af denne cuvee er fra årgang 2013. Smuk i glasset med små elegante bobler. En skøn frisk duft med Lemon, smør, pære, blomster og kridt toner. Smagen er intens og fyldig, og de 20% Chardonnay sætter sit præg med en meget behagelig syre, der understøtter den flotte frugt. En lang og dejlig eftersmag, der bare skriger et endnu en mundfuld.


Deutz - Cuveé William Deutz 1996

Årgang 1996 har produceret så mange fantastiske Champagner, og er en af mine absolutte favorit årgange. Denne næsten legendariske Cuvée William Deutz er fuldstændig minblowing lækker - også i "lille" flaske. Årgangen får konsekvent minimum 95p af diverse internationale vinanmeldere, og jeg er helt enig - det er en helt enestående Champagne. Og mon ikke den er ekstra frisk her fra en flot MAGNUM....?


Hvide vine

1. CRU BOURGOGNE HVIDVIN

Præsentation følger...


Domaine Jean-Marc Boillot Batard-Montrachet Grand Cru 2017

En præsentation er vel nærmest overflødig. Verdens bedste hvide vine kommer fra nogle få marker i Côte de Beaune. Her fra Batard-Montrachet der er i stand til at levere vilde og intense vine i perfekt balance. Jean-Marc Boillot er efterhånden en erfaren vinbonde, og hans vine er over de seneste år bare blevet bedre og bedre. Han ejer blot 0,18 hektar i Batard-Montrachet, hvilket betyder hans måske kun laver 3 fade - knap 1.000 flasker hvert år. Langt under 100 flasker tappes som MAGNUM, en jeg har altså været så heldig, at få fat i nogle få flasker - direkte fra hans kælder!


Røde vine

Domaine Perrot-Minot - Nuits-Saint-Georges 1. cru “La Richemone” VV 2000

Endnu en absolut sjældenhed der kun tappes i meget små mængder i MAGNUM. Marken "La Richemone" ligger meget tæt på Vosne-Romanée og er stilmæssigt ikke langt fra klassisk Vosne-Romanée. Heller ikke kvalitetsmæssigt. Denne årgang får flotte 92p af Bourgogne guruen Allen Meadows, og smager aldeles vidunderligt. Jeg har selv haft fornøjelsen af, at nyde den fra "lille" flaske, og den er intens, blød og harmonisk - aldeles forførende.


Domaine de Montille Beaune 1. cru Greves 2011

Endnu en sjældenhed med meget få flasker produceret i MAGNUM. Også her får vinen en flot rating af Allen Meadows med op til 92p!  I det hele taget har Domaine de Montille lavet uhyre flotte vine i årgang 2011, og denne lækre 1. cru er absolut ingen undtagelse. Meadows vurderer at den skal drikkes fra 2019 og frem, så hvad bedre end at nyde den i begyndelsen af 2020....


Il Carnasciale Il Caberlot 2005

Den helt unikke Italienske vin, der kun produceres i MAGNUM. På druen Caberlot der eftersigende er en mutation mellem Cabernet og Merlot, får vinene en helt særlig karakter, og smager aldeles fantastisk - særligt når de lige får nogle år i kælderen. En af de mest unikke og vigtigste vine i Italien og i sandhed en stor, stor vin. Og en flot anmeldelse hos Robert Parker, hvor den får 94p! Vinen er så småt begyndt at vise modne træk, hvilket i den grad klær' den! Glæd jer!


Le Macchiole Messorio 2011

Nærmest en legende på flaske! En af de absolutte Toscanske stjerner, der som bekendt er lavet 100% på Merlot. Vinen er uhyre velkomponeret og altid i fantastisk balance. Den kendte Italiens kender Antoni Galloni er helt oppe og ringe over denne årgang, hvor han skriver: "The 2011 Messorio takes hold of all the senses and never lets up. Rich and explosive to the core, the 2011 boasts stunning intensity and depth. Today, the 2011 is painfully young and packed with tannin. Even with all of its size, the 2011 retains gorgeous aromatic complexity and tons of nuance. This is a fabulous showing from Le Macchiole" - 96+p!


Château de Beaucastel  Châteauneuf-du-Pape 1998

Beaucastels årgang 1998 har altid smagt fantastisk. Og den gør det stadig. Jeg havde fornøjelsen, for et par måneder siden, at drikke en flot og frisk flaske, og der er mange års liv i denne vin endnu. Og når det så er på MAGNUM, så bliver det endnu en smagsoplevelse. Den har altid fået 95-96p af Robert Parker, hvilket jeg synes er fuldt fortjent. Noget af det bedste Chateauneuf-du-Pape fra denne årgang!


Chapoutier Hermitage Ermitage Le Méal 2005

En af de vine der næsten får 100p af Robert Parker hver eneste år. Her i årgang 2005 får den 96p, men er fortsat en vin i sin helt egen liga. WineSpectator giver den da også hele 98p! Uanset hvad så er det en helt fantastisk vin, der er lavet 100% på Syrah. Det er en vin, der kan holde sig i årtier, men den smager god ung såvel som gammel. Årgangen her er ret givende, så det bliver uden tvivl en stor smagsoplevelse!


Den søde

Taylors Vintage Port 2003

En helt fantastisk udgave af Taylor's årgangs Portvin, og en årgang der nærmest allerede har fået legende status. Og så i MAGNUM. Det er en Portvin, der ved flere lejligheder har modtaget de perfekte 100p af flere internationale anerkendte vinanmeldere, og den smager fuldstændig fantastisk. Den er naturligvis fortsat meget ung, og den vil kunne holde mange årtier endnu. Men allerede nu fornemmer man vinens storhed, og har en perfekt balance, der gør den nem at drikke allerede nu.Pris og betingelser

Prisen er 3.000 inkl. moms pr. deltager, hvilket dækker middag og alle vine. Der plads til 12-14 deltagere.


Der betales kr. 1.000,- ved tilmelding gennem fremsendelse af faktura. Det resterende beløb kr. 2.000,- faktureres og betales 2 uger inden smagningen (17. januar 2020).

 

Såfremt man bliver forhindret, refunderes det fulde beløb (kr. 1.000,-) indtil 4 uger før smagningen (afbud inden 1. januar 2020). Ved afbud efter 1. januar 2020 refunderes beløbe ikke.

 

Såfremt der er fejl på vinene, vil de blive erstattet af tilsvarende vin.


Tilmelding

Du kan tilmelde dig på denne formular eller send en mail til mig til pvj@pinochar.dk.


Har du spørgsmål til arrangementet, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 20 20 95 07.


Arrangementet foregår på Filippavej 1, 8270 Højbjerg.* * * * * * * * * *


Jeg håber vi ses!


PINOCHAR WINE

PERSONLIGT - TROVÆRDIGT - GRUNDIGT

PINOCHAR WINE


Import af kvalitetsvin fra Bourgogne, Champagne, Côte-Rôtie, Piemonte og Toscana - med fokus på kvalitet der er til at betale!


Gratis levering til hele Danmark når du køber minimum 6 flasker eller for blot kr. 1.000,- inkl. moms i webshoppen.

KONTAKT

Aarhus, Denmark

+45 20 20 95 07

ÅBNINGSTIDER


Jeg træffes altid pr. telefon - gerne i disse tidsrum:

Mandag - Fredag: 08:00 til 22:00

Lørdag: 09:00 til 21:00

Søndag: 10:00 til 21:00

© Copyright 2020 - Pinochar Wine. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 27