Rejsetips

Personligt • Troværdigt • Grundigt

REJSETIPS - Bourgogne & Champagne

Går turen til Bourgogne eller Champagne?

Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Bourgogne og Champagne rigtig mange gang over de sidste 20 år.


Jeg har derfor oplevet områderne på alle tider af året, spist på en masse restauranter, set en masser seværdigheder og været indlogeret på flere forskellige måder på Hoteller, i lejligheder eller huse.


Jeg har derfor en masse erfaringer fra områderne, som jeg på disse sider vil forsøge at dele lidt ud af. Jeg håber derved, at du kan få en endnu bedre tur til Bourgogne eller Champagne næste gang du lægger vejen forbi disse to fantastiske vinområder.


Generelt kan man sige, at begge områder naturligvis bærer præg af, at det er vindistrikter. Man kan naturligvis godt besøge områderne uden at have nogen speciel interesse for vin. Men oplevelsen løftes, hvis man er lidt nysgerrig på vinene i de to områder. For nogen er en vinmark bare en vinmark, mens den for andre er en oplevelse i sig selv. Men der er heldigvis ikke kun vinmarker at se, men masser af historie i områderne, der ikke nødvendigvis kun knytter sig til vinens historie.


Listerne og oversigterne er naturligvis ikke fuldt dækkende for alle muligheder, men det kan være en genvej, hvis man ikke lige selv har lyst til at gå på opdagelse i internettet. Mine beskrivelser er naturligvis subjektive, men jeg håber det giver et indtryk af Hotellet, Restauranten etc.


Vær opmærksom på, at når jeg omtaler Bourgogne, så tænker jeg på Côte d'Or, der strækker sig fra Dijon i nord til Maranges i Syd. I Frankrig dækker Bourgogne over et langt større område, men mine erfaringer og dermed anbefalinger dækker altså primært i Bourgognes mest berømte del - Côte d'Or (se evt. Bourgognedistriktet).


På de følgende sider kan du få lidt inspiration til (gå direkte til oversigten ved at klikket på linket)Og skulle du have spørgsmål vedr. noget af det jeg skriver på siden, eller andet vedr. de to områder, så er du altid velkommen til at skrive til mig på mail eller kontakte mig på tlf. +45 20 20 95 07.


Efterhånden som jeg får flere oplevelser på mine ture til de to områder, vil jeg opdatere alle sidene løbende.


Rigtig god fornøjelse og god tur!Bedste hilsner


Poul Victor Jensen

PINOCHAR WINE

PERSONLIGT - TROVÆRDIGT - GRUNDIGT

PINOCHAR WINE


Import af kvalitetsvin fra Bourgogne, Champagne, Côte-Rôtie, Piemonte og Toscana - med fokus på kvalitet der er til at betale!


Gratis levering til hele Danmark når du køber minimum 6 flasker eller for blot kr. 1.000,- inkl. moms i webshoppen.

KONTAKT

Aarhus, Denmark

+45 20 20 95 07

ÅBNINGSTIDER


Jeg træffes altid pr. telefon - gerne i disse tidsrum:

Mandag - Fredag: 08:00 til 22:00

Lørdag: 09:00 til 21:00

Søndag: 10:00 til 21:00

© Copyright 2020 - Pinochar Wine. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 27