Månedens tilbud

Personligt • Trovædigt • Grundigt

MÅNEDENS TILBUD - FEBRUAR 2020

Så er der Sangiovese fest i hele februar

I januar måned var der fokus på Bourgogne. I februar sætter jeg fokus på mine Brunello producenter. Og har du ikke tidligere fået smagt mine vine herfra, så har du nu en gylden mulighed for at gøre endnu et godt køb. Men I skal naturligvis ikke snydes for et godt tilbud på Champagne også.


Champagne tilbud - Caillez-Lemaire - Cuvée Reflets Brut NV

Denne cuvee er lavet med 60% Pinot Meunier, 30% Pinot Noir og 10% Chardonnay. Den er lavet på Champagne fra årgangene 2013, 2014 og 2015. Det er uhyre høj kvalitet for pengene! En uhyre flot og præcis Champagne. Næsen er fyldt med frugt indtryk med unge lyse frugter. Det er en meget kompleks duft, der udvikler sig i takt med vinen, bliver lidt varmere i glasset. Meget behagelige bobler i munden med en skøn syrlighed og præcis smag. Den er rund og afbalanceret med en dejlig sødlig eftersmag, der bare giver lyst til et glas mere.


Vil du læse lidt om producenten så se præsentationen HER.


Prisen i februar måned er kun kr. 200,- inkl. moms (normalpris kr. 260,-)Montalcino tilbud 1 – Rosso pakken med 6 flasker rødvin

Den første tilbudspakke består af 6 flasker Rosso di Montalcino - 3 flasker fra hver af mine to producenter fra området. Begge producenter levere forrygende Rosso og her i den anmelderroste årgang 2016.


Pakken består af følgende vine:


3 flasker Villa I Cipressi - Rosso di Montalcino 2016

Denne Rosso er formidabel, og allerede her en rødvin på højt niveau. Naturligvis 100% Sangiovese og med dennes karakteristika med masser af røde mørke Kirsebær og blomster nuancer - ren flot frugt. Dyb, intens og harmonisk med en dejlig ren frugt. Selvfølgelig helt perfekt til Spaghetti Bolognese eller Lasagne...


3 flasker Palazzo - Rosso di Montalcino 2016

I sandhed en mini Brunello eftersom alle Palazzo’s vinmarker er klassificeret til Brunello produktion. Hvilket betyder at druerne i denne Rosso faktisk kunne være gået til Brunello vin. Det mærkes tydeligt i vinenes kvalitet! Vinen dufter vidunderligt med noter af kirsebær, mokka og chokolade. Smagen er intens, dyb og flot balanceret. En rasende flot Rosso, der vil passe forrygende til sommerens grillaftener og de klassiske Italienske pastaretter.

 

Prisen er kun kr. 900,- inkl. moms og forsendelse (normalpris kr. 1.032,-)Montalcino tilbud 2 – Brunello pakken • 4 fl. Brunello og 2 fl. Rosso

Nu kan du for alvor teste kvaliteten af mine to producenter i skønne Montalcino. Både Villa i Cipressi og Palazzo laver forrygende vine, og er i dag etableret blandt nogle af de mest anderkendte producenter af bl.a. Brunello.


Pakken består af følgende vine:


1 flaske Villa I Cipressi - Rosso di Montalcino 2016

Se beskrivelsen ovenfor.


1 flaske Palazzo - Rosso di Montalcino 2016

Se beskrivelsen ovenfor.


2 flasker Villa I Cipressi - Brunello di Montalcino 2013

Denne Brunello er formidabel med karakter, dybde og fantastisk balance. Det er klassisk Sangiovese på meget højt niveau med en vanvittig lækker ren og frisk frugt. Den kan sagtens nydes nu selvom den fremstår ung, men kan naturligvis også snildt gemmes og holder i mange år. Det er Brunello i den absolutte superliga!


2 flasker Palazzo - Brunello di Montalcino 2013

En uhyre flot Brunello med en vidunderlig duft med masser af vildebær og kirsebær. Chokolade, timian og lidt mørk chokolade er også en del af denne bredspektrede duft. Smagen er rig, kølig og intens med masser af ren frugt. Det er nærmest en svævende Brunello uden at miste dybde og koncentration. Flot integreret tannin og en nærmest fløjlsblød frugt. Virkelig en Brunello fra den absolutte superliga - wow!

 

Prisen er kun kr. 1.500,- inkl. moms og forsendelse (normalpris kr. 1.644,-)

Restsalg Online tilbud på vin

SE OGSÅ ALLE RESTTILBUDDENE

PINOCHAR WINE

PERSONLIGT - TROVÆRDIGT - GRUNDIGT

PINOCHAR WINE


Import af kvalitetsvin fra Bourgogne, Champagne, Côte-Rôtie, Piemonte og Toscana - med fokus på kvalitet der er til at betale!


Gratis levering til hele Danmark når du køber 6 flasker eller mere!

KONTAKT

Aarhus, Denmark

+45 20 20 95 07

ÅBNINGSTIDER


Jeg træffes altid pr. telefon - gerne i disse tidsrum:

Mandag - Fredag: 08:00 til 22:00

Lørdag: 09:00 til 21:00

Søndag: 10:00 til 21:00

© Copyright 2020 - Pinochar Wine. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 27