Vinanbefalinger juli

Value for money vine!

Vinanbefalinger juli 2019

Her er juli måneds 5 vinanbefalinger!


Trapiche Oak Cast Chardonnay 2018 – Argentina (40,- i Netto)
Lavet på 100% Chardonnay.


Der er ikke mange penge tilbage til producenten, når en vin sælges for 40,- i Danmark. Man kan starte med at fjerne ca. 20,- der dækker moms, vinafgift og transport, og så er der 20,- tilbage til fortjeneste til sælger, og til producenten af vinen….


Smuk gylden farve i glasset – indbydende.


En rigtig dejlig duft med primært lidt tropiske toner. En ganske intens duft der er ganske lovende for, hvad man forventer i smagen.

Igen masser af ren frugt, der er ganske cremet og behagelig. Den har en god syre, og en fin balance. Lidt til den søde side, men det vil der være mange, der finder velbehag i.


Eftersmagen er pænt lang, og er præget af tropisk frugt som abrikos og ananas.


Og til 40,- - køb nogle flasker til sommerferien – den gør bestemt ikke noget galt, og bestemt value for money.Trapiche Oak Cast Malbec 2018 – Argentina (40,- i Netto)
Lavet på 100% Malbec.


Den dufter ganske godt med søde røde bær. Man fornemmer creme de cassis, brombær og lakrids. Man fornemmer det er vin fra varmt klima.


Smagen fortsætter med den rene, dybe mørke og let sødlige frugt. Der er måske ikke så meget kant og karakter, men den smager glimrende, og vil også være rigtig fin til sommerens grillaftener.


Eftersmagen er virkelig lang og lægger hele tiden et dejligt let sødligt visitkort i munden. Man får lyst til en mundfuld mere – et godt tegn.


Det er value for money – køb et dusin.Undurraga Sibaris Cabernet Sauvignon Gran Reserva 2016 – Chile (69,- i Føtex)

Lavet på 100% Cabernet Sauvignon.


Min første tanke er lidt fordomsfuld. 100% Cabernet Sauvignon fra Chile må give en tung, varm og lidt flad vin. Men det bliver gjort delvist til skamme. 

 

Den dufter godt med masser af søde bær, let overmodne æbler, hyben og lakrids.

 

Der er masser af mørk rød frugt i smagen, og ingen tvivl om at der har været brugt egetræsfade, og at den kommer fra et varmt område. Men den bliver på ingen måde tung, og den har faktisk en rigtig fin balance.

 

En ganske dejlig eftersmag, der lidt overraskende bliver en anelse tør – uden det dog trækker ned på vinens gode kvaliteter.

 

Vinen har måske ikke så meget karakter, men den vil være fremragende til en grillaften med bøffer og steaks.

 

Den er bestemt pengene værd.Bodegas An Negra AN/2 2017 – Spanien (159,95 v. køb af 6 flasker hos Theis Vine)

Blanding lavet på primært Callet med mindre indhold af Manto negro, Fogoneu og Syrah.

 

Det er ret sjældent jeg smager på vin fra Mallorca, så jeg har glædet mig til mødet.

 

Står meget elegant i glasset og er krystalklar og gennemsigtig – flot. Den dufter rigtig dejligt. Elegant og indbydende. Masser af krydderier, kød, blomster og kirsebær (Mon Chéri).

 

Den er også ganske let og elegant i smagen med masser af nerve og intensitet. Elegante tanniner er fint integreret i frugten og vinen fremtræder i rigtig fin balance. Den er rigtig fin og nem at nyde, og har en sødme der læder den uden den bliver for sød.

 

En uhyre lang eftersmag, der domineres af kirsebær og lakrids.

 

160,- ved køb af 12 stk. – ellers 199,95. Det er måske lidt til den dyre side, men absolut en spændende og anbefalelsesværdig vin.Castello di Querceto Chianti 2015 – Italien (79,95 v. køb af 12 flasker hos Theis Vine)

Lavet på 95% Sangiovese og 5% Canaiolo og Colorino.

 

Jeg har altid godt kunne lide klassisk Chianti – særligt som en madvin til de lidt tungere kød- og gryderetter.

 

Den dufter ganske godt med de klassiske kirsebær toner, der stammer fra Sangiovese druen. Det er en ren enstrenget duft uden den store kompleksitet.

 

Smagen fortæller lidt den samme historie. Den smager godt med fin tekstur, ren frugt og en god syre, der gør den vil kunne bære også lidt tungere retter. En enkelt og ukompliceret vin, der er ganske velkomponeret.

 

Der kommer lige lidt tannisk bid mod slutningen – det gør ikke spor, og eftersmagen domineres af ung frugt og den præcise syre.

 

Ganske glimrende Chianti – en elegant en af slagsen. Koster 99,95 hvis man ikke køber 12 stk. og det er måske lige i overkanten. Men er man frisk på at købe 12 stk., så har man en elegant Chianti til fair pris.


PINOCHAR WINE

PERSONLIGT - TROVÆRDIGT - GRUNDIGT

PINOCHAR WINE


Import af kvalitetsvine fra Bourgogne, Champagne, Côte-Rôtie, Piemonte og Toscana - med fokus på kvalitet der er til at betale!


Gratis levering til hele Danmark når du køber 6 flasker eller mere!

KONTAKT

Aarhus, Denmark

+45 20 20 95 07

ÅBNINGSTIDER


Jeg træffes altid pr. telefon - gerne i disse tidsrum:

Mandag - Fredag: 08:00 til 22:00

Lørdag: 09:00 til 21:00

Søndag: 10:00 til 21:00

Mangler du nye kræfter til bestyrelsen eller hjælp til strategiudvikling?

Besøg www.stratkon.dk - Skaber værdi for dig og din virksomhed!

© Copyright 2020 - Pinochar Wine. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 27