Pinochar Wine – Historien bag

Flotte og forførende vine direkte fra dedikerede og ambitiøse producenter i

Frankrig, Italien og Tyskland • Nøje udvalgt efter næsten 500 besøg!

Og med priser der er attraktive hele tiden uden pludselige kæmpe rabatter.

Du laver derfor altid en god handel, og får “value for money” året rundt!

Nogle vine er blevet alt for dyre

Noget af den bedste vin man kan nyde, kommer efter min opfattelse fra Frankrig og Italien. Bl.a. vinene fra Bourgogne og Champagne er noget ganske særligt. Det synes rigtig mange forbrugere over hele verden også, og det har desværre betydet, at priserne på disse vine de seneste år kun er gået en vej – op!

Har man penge nok, kan man jo bare tage på auktion og købe de dyreste og mest eftertragtede vine, og så er der rigtig gode chancer for at man får en god smagsoplevelse. Men det er de færreste af os, der kan og vil betale de høje priser, som de mest eftertragtede vine fra eksempelvis Bourgogne og Champagne i dag koster.

Men leder man længe nok, og undersøger grundigt hvad der laves af vine i de forskellige vindistrikter, så finder man ud af, at der laves fantastiske vine, der stadig kan købes til priser som de fleste har råd til at betale.

Jeg har besøgt næsten 500 udvalgte vinbønder

Mit mål har været at finde vin med karakter og personlighed fra mindre vinbønder i bl.a. Bourgogne og Champagne. Dér, hvor der kæles for selv den mindste detalje. Det skal være vine af høj kvalitet, og hvor pengepungen stadig kan følge med, så alle kan have råd til at nyde kvalitetsvin, så ofte som man måtte have lyst. Det synes jeg i al beskedenhed er lykkedes, og det nuværende sortiment er gennemgående vine, hvor du efter min opfattelse får mere end du betaler for!

Jeg har derfor de seneste par år måneder ledt efter disse producenter, og har besøgt snart 300 på forhånd udvalgte producenter. Jeg har nu fundet nogle få vinbønder fra mine favoritdistrikter og nogle få vinhuse fra Champagne, og det er disse vinhuse, der præsenteres på disse sider. Det er vinhuse, hvor der eksisterer en passion for alle detaljerne, og hvor det alene handler om, hvordan man laver den bedste vin – og ikke hvordan man tjener flest penge…

Og ønsker du at købe nogle af disse vine, så tilmelder du dig blot maillisten, så vil du blot en gang hver uge modtage tilbud, nyheder, videntips og meget mere direkte i din indbakke.

Og priserne…..?

Det er jo uden dyre mellemled, så det er direkte fra producenten til dit bord!

Så det er absolut topkvalitet til særdeles attraktive priser!

Det er “value for money” og smagsoplevelser til Danmark udover det sædvanlige!

Så rigtig god fornøjelse og velkommen til!

 

Bedste hilsner

Poul Victor Jensen

Læs mere om hvem jeg er HER.

Læs om mit værdigrundlag HER.

Se mine dygtige og værdifulde partnere HER.

Poul Victor Jensen er Pinochar Wine
Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0