Villa I Cipressi (Montalcino)

Personligt • Troværdigt • Grundigt

Villa I Cipressi - Montalcino

Azienda Agricola Villa I Cipressi

Lige uden for Montalcino finder vi Villa I Cipressi, der blev etableret tilbage i 70’erne af Hubert Ciacci, men som først begyndte at producere Brunello di Montalcino og Rosso di Montalcino i 2000.


I starten var det udelukkende honningproduktion, men op gennem 90’erne opkøbte de land, og udvidede deres produktion til også at omfatte oliven olie og vin.


De laver klassiske og lækre rødvine, og er i dag et rigtig familie domaine, hvor hele familien er involveret i den daglige drift og produktion


Vingården laver i dag bl.a. følgende vine:

  • Oro Rosso IGT
  • Rosso di Montalcino
  • Brunello di Montalcino
  • Brunello di Montalcino "Zebras"


Jeg har valgt at importere deres Rosso og Brunello'er, hvor jeg igen finder det rette pris/kvalitet mix!


Fra verdensklasse honning til verdensklasse Brunello

Pinochar Wine har fokus på vine fra Bourgogne og Champagne, hvorfor denne producent naturligvis også skiller sig lidt ud.


Men jeg har altid selv nydt Brunello vine, og er af den opfattelse, at man her også kan finde vanvittig høj kvalitet til prisen, og det har jeg tænkt, at mine kunder ikke skal snydes for. Villa I Cipressi er en ny stjerne på Montalcinos himmel, og deres vine er vidunderlig velkomponerede og velsmagende!


Vingården drives i dag af Hubert Ciacci og hans kone Patrizia samt deres to sønner Dario and Federico. Federico er ønolog og står for vinproduktionen i samråd med hans far. Dario står for salget og markedsføringen.


De har i dag ca. 3,5 hektar beplantet med Sangiovese, der er fordelt på to lokationer. Deres marker ligger helt perfekt orienteret, og de to lokationer komplementerer hinanden helt perfekt, og giver vine med karakter, intensitet og et væld af aromaer. Vinrankerne stammer tilbage fra 1995 og 1996, og begynder altså at have en del år bag sig, hvilket også skinner igennem i deres flotte velkomponerede og koncentrerede vine.


De laver klassisk Rosso og Brunello, og de smager fantastisk. Den internationale presse har fået øje på deres flotte vine, og de scorer flotte høje point fra en lang række vinkritikere. De er grundige i deres produktion, og alt udføres så vidt muligt manuelt, herunder høsten der naturligvis foregår ved håndplukning på alle 3,5 hektar. De lagrer deres vine på både klassiske franske fade (225l) og de store Italienske fade på op til 30hl.


De laver to forskellige Brunello’er. Zebras er deres top Brunello, der lagrer ½ år længere på fadene, og som kommer fra deres absolut bedste plot.


De har aldrig tidligere været til salg i Danmark, så det er en enestående mulighed som Pinochar Wine har fået for at sælge deres vine i Danmark.


Udover deres fabelagtige vine dyrker de også nødder, oliven og honning.


Nysgerrig?

Se vinene jeg tilbyder fra Villa i Cipressi HER.


Få et indtryk af kvalitetsniveauet og stilen hos Villa i Cipressi ved at bestille en smagekasse med 6 flasker af deres vin til kun kr. 1.698,- inkl. moms. Bestil den direkte HER.

Villa i Cipressi Brunello di Montalcino
Dario og Federico

BESØG EN AF MINE ANDRE PRODUCENTER

PINOCHAR WINE

PERSONLIGT - TROVÆRDIGT - GRUNDIGT

PINOCHAR WINE


Import af kvalitetsvin fra Bourgogne, Champagne, Côte-Rôtie, Piemonte og Toscana - med fokus på kvalitet der er til at betale!


Gratis levering til hele Danmark når du køber minimum 6 flasker eller for blot kr. 1.000,- inkl. moms i webshoppen.

KONTAKT

Aarhus, Denmark

+45 20 20 95 07

ÅBNINGSTIDER


Jeg træffes altid pr. telefon - gerne i disse tidsrum:

Mandag - Fredag: 08:00 til 22:00

Lørdag: 09:00 til 21:00

Søndag: 10:00 til 21:00

© Copyright 2020 - Pinochar Wine. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 27