Fantastiske glas fra Riedel

Riedel Vinglas – Superleggero serien

Pinochar Wine forhandler de fantastiske glas fra Riedel Sommerliers serier.

Riedel er i dag formentlig verdens førende producent af vinglas. De har en bred vifte af glas serier, der er målrettet de specifikke behov man måtte have i forbindelse med servering og nydelse af god vin. Riedel er, som mange andre dygtige glas producenter, fra Østrig, og har deres hovesæde i den lille by Kufstein, hvor de også har et stort flot outlet. Stiftet tilbage i 1800-tallet har de arbejdet med glasproduktion i generationer, og må betragttes som førende på deres felt.

Særligt Sommerliers serien, der nu findes i to varianter, er målrettet til nydere af særlig god vin, og hjælper med til at løfte smagsoplevelse af den enkelte vin.

Det er naturligvis krystalglas, og er både smukke og velafbalanceret. Deres top glas (Superleggero serien) er et af markedets dyreste glas, men er også et glas helt i særklasse, og det er glassene fra denne serie, der kort er præsenteret nedenfor.

Selvom det er krystal vi har med at gøre, er de ikke specielt skrøbelige, men vær naturligvis forsigtig når du rengør dine glas. Gør dem blot rent under meget varm vand, og tør dem af med en let hånd i et viskestykke, der heller ikke må dufte for meget af sæbe.

Nedenfor kan du se nogle glassene fra Riedel som Pinochar Wine har valgt at forhandle, og er du interesseret i et tilbud på dem, så ringer du blot på tlf. 20 20 95 07, eller sender en mail til mig.

Link til Riedel’s hjemmeside: www.riedel.com.

Champagneglas

Efter min opfattelse det bedste Champagneglas på markedet i dag.

Glasset er 240 mm højt.

Syrah

Særligt til moden Syrah fra Nord Rhône er dette glas helt formidabelt.

Glasset er 230 mm højt.

Chardonnay

Særligt de helt store Chardonnay fra Bourgogne trives i dette smukke glas.

Glasset er 235 mm højt.

Bordeaux

Det helt rigtige glas til alle Bordeaux blends fra bl.a. Frankrig og Italien.

Glasset er 240 mm højt

Bourgogne

Det bedste glas på markedet til Pinot Noir. Fantastisk balanceret glas!

Glasset er 230 mm højt.

Interesseret i et godt tilbud?

Ring på tlf. 20 20 95 07 eller send en mail.

Er du over 18? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.