fbpx

Månedens vin hos Pinochar Wine

MÅNEDENS VIN • November 2020

 

Weingut Krämer – Riesling STRAIGHT Trocken 2019

Så er vi med november måneds vin en tur i Tyskland.

Fra nyeste skud på stammen af producenter er her en skøn Riesling fra den talentfulde Tobias Krämer. I 2011 blev Tobias hædret som en af de bedste unge vinproducenter af landmandsforeningen Deutschen Bauernverband. Så det er ikke helt tilfældigt af flere og flere opdager disse vine.

Det er velkomponerede og rene Riesling vine – til særdeles attraktive priser.

 

Vinen

Vinen har en flot lys guldgylden farve i glasset.

En dejlig frisk og ren klassik Riesling duft. Masser af ren frugt. God kompleksitet i duften krydret med let mineralitet. Mange forskellige noter med bl.a. let citrus med snert af lime, lidt ananas, let tone af urter, fersken og lige et strejf af grape. meget indsmigrende og velduftende.

I smagen er den rene frugt igen i centrum. Vinen er mellem fyldig og er en rank og frisk Riesling. Frugten dominerer og syren er ganske markant, og er med til at give vinen friskhed og gøre den rank. Fin kompleksitet og ganske god koncentration – nem at drikke og meget velsmagende. Vil gå fremragende til laks eller andre lidt fede fiskeretter.

En imponerende lang eftersmag. Den begynder med dejligt bid af den markante syre for så at blive afløst af god let sødlig frugt. Mineraliteten sætter ind til sidst og giver vinen en flot afslutning.

Dekanter gerne et par timer på karafffel inden den skal nydes.

Fået lyst til at prøve – bestil nedenfor. Eller send en mail til mig.

 

Pris og bestilling

Månedens vin koster kun kr. 100,- inkl. moms.

Du bestiller blot i shoppen (HER), eller ved at sende en e-mail eller ringe/SMS’e til 20 20 95 07.

Og glem ikke jeg tilbyder en introduktionspakke til Weingut Krämer til kun kr. 820,- inkl. moms og gratis levering. Her får du 6 af hans vine, så du kan teste stil og kvalitet. Den kan du bestille HER.

Husk jeg leverer gratis i hele Østjylland!

Og altid fri fragt i hele Danmark ved køb af minimum 6 flasker eller ved køb for kr. 1.000,-!

OBS

Oktober måneds vin var Domaine Thomas Morey – Bourgogne Chardonnay 2018 til kun kr. 195,- inkl. moms. En af mine mest populære hvide Bourgogne vine – uhyre høj kvalitet til prisen.

Du kan fortsat købe 6 flasker for kun kr. 1.000,- inkl. moms og gratis levering.

Den er fortsat på lager, og kan bestilles direkte HER.

Er du over 18? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.