fbpx

Corbon fra Avize i Champagne

Huset laver i dag bl.a. følgende vine:

– Absolutement Brut NV

– Absolutement Brut Nature NV

– Anthracite Brut NV

– Grand Cru BdB Avize 2006

– Les Bacchantes BdB 2009

– Autrefois Brut NV

– Cuvée Perdue no. 2 NV

– Grand Millésime BdB 1996

 

Agnes Corbon tryller i Avize

Det mindste af mine Champagnehus, der kun producerer ca. 12.000 flasker Champagne årligt. Men hvilke 12.000 flasker!! Det er uhyre høj kvalitet, og vinene kan måle sig med noget af det bedste Champagne levere.

Vinene jeg tilbyder fra Agnes Corbon

Blot 12.000 flasker om året…

Grand Cru byen Avize huser mange top producenter – store som små og kendt som mindre kendte. Champagne Corbon hører til de små og mindre kendte – men det er Champagne fra absolut øverste hylde – hold da op!

Det lå ikke ligefrem i kortene, at Agnés Corbon skulle tage over efter hendes far, der startede hans æra tilbage i 1973. Hun er egentlig uddannet som emballage ingeniør i England, og havde altid sagt til hendes far, at hun ikke ville komme og arbejdet for ham, da hun gerne ville rejse, og lave og skabe noget selv. Hun nåede at arbejde som emballage ingeniør både i England og Frankrig, inden hun alligevel sluttede sig til hendes far, da hun efter cirka 5 år konkluderede, at hendes liv skulle være i Champagne. Så i 2004-2005 tog hun en kort uddannelse i vin ønologi, og begyndte i 2006 selv at lave Corbon’s Champagne. Den første årgang hun for alvor kan kalde sin egen er 2009, som Pinochar Wines kunder nu kan få fornøjelse af at drikke.

Champagnehuset Corbon er et meget lille hus, der nu kun laver ca. 10.000 flasker om året. Hendes far dyrkede 6 hektar, der blev fordelt ligeligt mellem Agnés og hendes broder Jerome, da faderen gik på pension i 2003. Derfor er det kun cirka 3 hektarer Agnés i dag ejer og producerer vin fra. Men hvor nu måske halter lidt i kvantitet, så må man sige hun så rigeligt kompenserer med hendes uhyre høje kvalitet.

Agnés karriere kunne altså have udviklet sig ganske anderledes, men i dag er hun som hun selv siger lykkelig for hvad hun laver. Hun elsker at lave Champagne, hun elsker at drikke Champagne og hun elsker at snakke om Champagne!

Test disse sjældne Champagner med en smagekasse

Få et indtryk af kvalitetsniveauet og stilen hos Agnes Corbon ved at bestille en smagekasse med 6 flasker af deres vin til kun kr. 2.000,- inkl. moms. Midlertidig udsolgt.

Agnes Corbon – En ener i Avize

Agnes Corbon

Agnes Corbon

Grand Cru lige udenfor døren

Smagning hos Corbon

Spændende smagning hos Corbon

Huset Corbon har mange generationer bag sig

Masser af historie…

Er du over 18? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.