fbpx

Hervé Dubois fra Avize i Champagne

Hervé Dubois med Grand Cru Avize

Igen et familiedrevet champagnehus lige i hjertet af Côte de Blancs, hvor der næsten alene dyrkes den hvide Chardonnay drue. Det er da også på denne drue at husets forrygende Blanc de Blancs laves.

Udover markerne i Côte de Blancs har de besiddelser i Montagne de Reims samt Marnedalen udenfor Epernay.

Vinene jeg tilbyder fra Champagne Hervé Dubois

Indbydende Champagne fra Avize

Et klassisk champagne hus, der er stiftet helt tilbage i 1880 af Paul Dubois. Det drives nu af hans oldesøn Herve Dubois sammen med Herves datter Nina, der som 4. generation trådte ind i virksomheden i 2012.

De besidder i dag ca. 7 ha. marker, hvoraf de 4,5 ha. er klassificeret som Grand Cru – alle i Cotes des Blancs. Dermed kommer druerne til alle deres vine fra Grand Cru marker, og alle vinene bærer da også betegnelsen Grand Cru. Samlet set producerer de cirka 45.000 flasker, og alt forgår i videst muligt omfang som i gamle dage – med håndkraft.

Huset er et lille Domaine, og har i dag kun 4 ansatte inkl. Nina og Hervé.

Lidt utraditionelt sendte de deres 2008 Cuvee Speciale på markedet før årgang 2007, men det fortæller lidt om, at de alene lader vinen bestemme, hvad der skal ske med den. Den er også den måde, hvorpå de afgør, hvornår de skal flaske deres vine. Det hele med udgangspunkt i ældgamle traditioner.

Test Nina’s venlige Champagner med en smagekasse

Få et indtryk af kvalitetsniveauet og stilen hos Hervé Dubois ved at bestille en smagekasse med 6 flasker af deres vin til kun kr. 1.530,- inkl. moms. Bestil den direkte HER.

Lidt fra familien Dubois

Nina og hendes far Hervé

Hervé og Nina

Nina Dubois på besøg i Aarhus

Nina på Varna januar 2020

Hervé Dubois - toppen af flasken...
Er du over 18? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.