Hervé Dubois fra Avize i Champagne

Huset laver i dag bl.a. følgende vine:

– Cuvee Rose Grand Cru NV

– Cuvee Speciale BdB Grand Cru 2011

– Millesime BdB Grand Cru 2012

– Brut Reserve BdB Grand Cru NV

– Brut Tradition NV

 

Hervé Dubois med Grand Cru Avize

Igen et familiedrevet champagnehus lige i hjertet af Côte de Blancs, hvor der næsten alene dyrkes den hvide Chardonnay drue. Det er da også på denne drue at husets forrygende Blanc de Blancs laves.

Udover markerne i Côte de Blancs har de besiddelser i Montagne de Reims samt Marnedalen udenfor Epernay.

Vinene jeg tilbyder fra Champagne Hervé Dubois

Indbydende Champagne fra Avize

Et klassisk champagnehus, der er stiftet helt tilbage i 1880 af Paul Dubois. Det drives nu af hans oldesøn Hervé Dubois sammen med Hervés datter Nina, der som 4. generation trådte ind i virksomheden i 2012. Faktisk er Nina nu alene ansvarlig, da hendes far gik på pension i 2019.

De besidder i dag ca. 7 ha. marker, hvoraf de 4,5 ha. er klassificeret som Grand Cru – alle i Cotes des Blancs. Dermed kommer druerne til alle deres vine fra Grand Cru marker, og alle vinene bærer da også betegnelsen Grand Cru. Samlet set producerer de cirka 45.000 flasker, og alt foregår i videst muligt omfang som i gamle dage – med håndkraft.

Huset er et lille Domaine, og har i dag kun 4 ansatte inkl. Nina og Hervé.

Lidt utraditionelt sendte de deres 2008 Cuvée Speciale på markedet før årgang 2007, men det fortæller lidt om, at de alene lader vinen bestemme, hvad der skal ske med den. Det er også den måde, hvorpå de afgør, hvornår de skal flaske deres vine. Det hele med udgangspunkt i ældgamle traditioner.

Test Ninas venlige Champagner med en smagekasse

Få et indtryk af kvalitetsniveauet og stilen hos Hervé Dubois ved at bestille en smagekasse med 6 flasker af deres vin til kun kr. 1.550,- inkl. moms. Desværre midlertidigt udsolgt.

Lidt fra familien Dubois

Hervé og Nina

Nina på Varna januar 2020

Er du over 18? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0