Hubert Paulet fra Rilly-La-Montagne

Huset laver i dag bl.a. følgende vine:

– Tradition Premier Cru Brut NV

– Tradition Premier Cru Extra Brut NV

– Rose Millesime Brut 2006

– Millesime Brut 2004

– Cuvée Risleus 2002

– Millesime Brut Blanc de Noir 2004

 

Flotte Champagner fra Hubert Paulet

Vi finder dette champagnehus i Rilly La Montagne i regionen Montagne de Reims. Det er en 1. cru by, hvorfra en lang række anerkendte producenter har lavet vin i generationer.

De laver ikke så mange forskellige champagner, og jeg har da også valgt at importere nærmest alle deres vine.

Vinene jeg tilbyder fra Hubert Paulet

Og resterne går til Billecart-Salmon…

Champagne Hubert Paulet er et meget lille domaine med 1 ansat udover Olivier, der er 4. generation og som i dag er ansvarlig for husets champagneproduktion. De ejer lidt over 8 hektarer, og disse er udelukkende beliggende i samme by Rilly La Montagne (1. cru). Det er ret sjældent at et champagnehus udelukkende ejer marker fra samme by – og så hele 8 hektarer.

Men Oliver laver ikke vin fra alle 8 hektarer. Faktisk laver han kun cirka 25.000 flasker om året, da han ikke råder over de nødvendige faciliteter til at lave eller opbevare flere flasker.

Han vil gerne ændre på dette, men det vil tage nogle år før han kan lave flere flasker. Resten af druerne sælges som hele druer til Billecart-Salmon, som hans familie har solgt til i mere end 50 år.

Han har kun 1 fastansat til at klare det administrative arbejde, resten klarer han selv med den nødvendige tilkaldehjælp til markarbejde, høst m.m.

Hans marker er beplantet med 50% Pinot Meunier, 30% Pinot Noir og 20% Chardonnay. Jordbunden i Rilly La Montagne er meget kalkholdig, og det giver mineralsk og knivskarp champagne.

Olivier laver vin efter gamle klassiske dyder, og sætter en ære i, at frembringe terroir og ikke maskere vinene for meget. Hans vine er formidable, rene, præcise, koncentrerede, balancerede og meget nemme at drikke – uden at de derved taber deres personlighed.

Lær vinene at kende med en smagekasse

Få et indtryk af kvalitetsniveauet og stilen hos Hubert Paulet ved at bestille en smagekasse med 6 flasker af deres vin til kun kr. 1.790,- inkl. moms. Desværre midlertidig udsolgt.

Olivier Paulet og hans vine

Olivier Paulet

Smagning hos Hubert Paulet

Olivier forklarer

Er du over 18? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0