Vinabonnement – lækre vine hver måned

6 flasker vin fra mit sortiment hver måned – leveret direkte til døren

Flere har opfordret mig til at lave et vinabonnement, og da man jo skal lytte til kunderne, så har jeg hermed fornøjelsen af at introducere mit første vinabonnement.

Med et vinabonnement har du altid lækker vin i huset. Hver måned tilbyder jeg en kasse med 6 flasker vin. Og med abonnementskassen vil du komme rundt i hele mit stadig voksende sortiment, og derved finde dine personlige favoritter.

Der vil altid være 1 flaske Champagne, 1-2 flasker hvidvin og 3-4 flasker rødvin. Og nu kommer det bedste….prisen. Det bliver en fast lav pris på 1.500,- pr. kasse inkl. moms og levering!

Så i begyndelsen af hver måned modtager du 6 nye flasker – så er du sikker på altid at have en god flaske liggende klar til brug.

Du tilmelder dig blot på formularen nedenfor eller sender mig en mail her.
og du kan uden varsel til enhver tid afmelde abonnementet.

 

VIGTIGT

Selvom du tilmelder dig mit vinabonnement, er det helt frivilligt, hvorvidt du ønsker at modtage den enkelte måneds vinpakke.

Når ny måned begynder, modtager du en mail med tilbud om pakken, og hvis du ønsker at købe månedens pakke, så gør du det blot via det fremsendte link i WEBSHOPPEN.

Bestil i webshoppen

Tilmelding til Pinochar Wines Vinabonnement

Ja tak

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0