Mere om Pinochar Wine

Value for money vine!

Flotte og forførende vine direkte fra dedikerede producenter i Bourgogne og Champagne!


Og med priser der er attraktive hele tiden uden pludselige store rabatter - du laver derfor altid en god handel og får "value for money" året rundt!

Noget af det bedste vin man kan nyde kommer fra Frankrig. Specielt vinene fra Bourgogne og Champagne er noget ganske særligt. Det syntes rigtig mange forbrugere over hele verden, og det har desværre betydet, at priserne på disse vine de seneste år kun er gået en vej - op!


Har man penge nok, kan man jo bare tage på auktion og købe de dyreste og mest eftertragtede vine, og så er der rigtig gode chancer for at man får en god smagsoplevelse. Men det er de færreste af os, der kan og vil betale de høje priser, som de mest eftertragtede vine fra Bourgogne og Champagne i dag koster.


Men leder man længe nok, og undersøger grundigt hvad der laves af vine i de to områder, så finder man ud af, at der laves fantastiske vine, der stadig kan købes til priser som de fleste har råd til at betale.


Mit mål har været at finde vin med karakter og personlighed fra mindre Bourgogne og Champagne huse, hvor der kæles for selv den mindste detalje. Det skal være vine af høj kvalitet, og hvor pengepungen stadig kan følge så alle kan have råd til at nyde kvalitetsvin så ofte som du har lyst. Det syntes jeg i al beskedenhed er lykkedes, og det nuværende sortiment er gennemgående vine, hvor du efter min opfattelse får mere end du betaler for!


Jeg har derfor de seneste mange måneder ledt efter disse producenter, og har fundet nogle få vinhuse fra Bourgogne og nogle få vinhuse fra Champagne, og det er disse vinhuse, der præsenteres på disse sider. Det er vinhuse, hvor der eksisterer en passion for alle detaljerne, og hvor det alene handler om, hvordan man laver den bedste vin - og ikke hvordan man tjener flest penge...


Og ønsker du at købe nogle af disse vine, så tilmelder du dig blot maillisten, så vil du ca. 12 gange årligt modtage tilbud direkte i din indbakke. Vinene sælges kun via denne mailingliste.


Og priserne.....?


Det er jo uden dyre mellemled, så det er direkte fra producenten til dit bord!

Så det er absolut topkvalitet til særdeles attraktive priser! Det er value for money!


Så rigtig god fornøjelse og velkommen til!


Med vinlig hilsen - Poul Victor Jensen


Læs mere om mig HER

Læs mere om mit værdigrundlag HER


PINOCHAR WINE

PERSONLIGT - TROVÆRDIGT - GRUNDIGT

PINOCHAR WINE


Import af vine fra Bourgogne og Champagne - med fokus på kvalitet der er til at betale!


Gratis levering til hele Danmark når du køber 6 flasker eller mere!

KONTAKT

Aarhus, Denmark

+45 20 20 95 07

ÅBNINGSTIDER


Jeg træffes altid pr. telefon - gerne i disse tidsrum:

Mandag - Fredag: 08:00 til 22:00

Lørdag: 09:00 til 21:00

Søndag: 10:00 til 21:00

Mangler du nye kræfter til bestyrelsen eller hjælp til strategiudvikling?

Besøg www.stratkon.dk - Skaber værdi for dig og din virksomhed!

© Copyright 2019 - Pinochar Wine. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 27