Mere om Pinochar Wine

Pinochar Wine – Lidt baggrund

Hvorfor har jeg etableret Pinochar Wine, når vi nu i Danmark i forvejen har så meget lækker vin? Læs lidt mere om, hvad jeg ønsker at opnå med Pinochar Wine. Og hvorfor har jeg valgt de producenter jeg har valgt?

Pinochar Wines showroom

Den 1. oktober 2023 åbnede jeg mit nyt showroom. Her kan du købe alle mine vine og en lang række vinbøger og lækkerier. Det er åbent efter aftale (jeg er der det meste af tiden). Men altid åbent orsdag og fredag kl. 15.00 til 18.00.

Det siger kunderne

Jeg værdsætter mine kunders tilbagemeldinger, når de smager på mine vine. Heldigvis får jeg rigtig mange positive tilbagemeldinger, og du kan læse nogle få udvalgte af dem her. Måske det giver dig lyst til at prøve nogle af mine vine.

Seneste nyt

Der sker hele tiden noget nyt hos Pinochar Wine. Der lander nye vine flere gange hver måned, og der lander også helt mnye producenter i mit sortiment. Følg med i alt det nye.

Mine forretningspartnere

Når man er en enkeltmandsvirksomhed, så skal man joj i sagens natur lave det hele selv. Men man kan også alliere sig med nogle dygtige partnere. Det har jeg også gjort. Mød dem her.

Kontakt

Har du spørgsmål til mine vine? Skal du en tur til Bourgogne? Er du interesseret i at høre mere afholdelse af vinsmagning? Eller noget helt andet? Du kan benytte min kontaktformular og lave en helt uforpligtende forespørgsel.

Følg mig

Jeg er aktiv på de sociale medier. Her kan du følge med i nyheder, sjove historier, diverse videoer, tilbud og meget meget mere. Der sker noget hver eneste dag.

Test mine vine – Nemt og billigt

Hvis du gerne vil teste en eller flere af mine producenter, er der faktisk flere måder, du kan gøre det på. Jeg tilbyder TestTrio, smagekasser og nogle enkelte introduktionskasser fra nye producenter.

Mine værdier

At mine kunder får smagsoplevelser udover det sædvanlige er helt afgørende for mig. Derfor bestræber jeg mig til det yderste for at leve op til det værdisæt, som jeg bygger Pinochar Wine på. Læs mere om mine værdier.

Hvem er Poul Victor Jensen

Jeg har efterhånden prøvet lidt at hvert i mit aktive erhvervsliv. Læs lidt mere om min baggrund, hvor bl.a. vin har fyldt og betydet meget for mig gennem de sidste næste 30 år. Der er også et par links, hvis du vil vide endnu mere.

Persondatapolitik

Pinochar Wine lever naturligvis op til den enhver tid gældende lovgivning. Læs mere om virksomhedens persondatapolitik, så du kan føle dig tryg ved at handle med Pinochar Wine.

Fragt og levering

Jeg leverer vine fra dag til dag, og anvender i dag PostNord som fragtmand. Jeg sender oftest som Collect, så du fuldt fleksibilitet, og ikke er afhænig af, at skulle være hjemme på et bestemt tidspunkt. Og det er billigere end du tror.

Indtryk fra mine ture

Som vinimportør er det vigtigt man følger med i udviklingen hos de producenterman importerer vin fra. Derfor er ture til de udvalgte vindistrikter nødvendige, og 5-8 gange hvert år går turen sydpå. Du kan få lidt indtryk fra disse ture her.

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0