Alle mine producenter

Frankrig – Bourgogne

Domaine
André Moingeon & Fils

(Saint-Aubin)

Et familie Domaine der ejer 10 hektar vinmarker, og som blot producerer omkring 30.000 flasker årligt. Uhyre høj kvalitet til prisen.

Domaine
Charton-Vachet

(Montagny)

Didier Charton-Vachet er en skøn og herlig nørdet producent, der laver skønne vine i Montagny med karakter og personlighed!

Domaines
Goulley

(Chablis)

Flot og klassisk Chablis. Jean Goulley er uhyre ambitiøs og fra hans flotte terroirs får man flot Chablis til prisen.

Domaine
des Jeunes Pousses

(Beaujolais)

Gamle vinstokke, fantastiske terroirs, dygtige talenter og en kendt nestor. Det er ingredienserne i denne fantastiske vingård!

Domaine
Pavelot

(Savigny-Lés-Beaune)

Hugues Pavelot er anerkendt som en af de dygtigste producenter i Savigny-Lés-Beaune. Fra de bedste terroirs laver han flot Bourgogne.

Domaine
Terres de Velle

(Auxey-Duresses)

Domainet er desværre blevet solgt i december 2023, og nye ejere laver helt op på vin m.m. Så det er slut for Terres de Velle…

Domaine
Bernard Millot

(Meursault)

Elegante og flotte vine fra unge Emilien, der overtog huset tilbage i 2008. Vinene laves helt traditionelt og bliver bare bedre år efter år.

Domaine
Edmond Monnot

(Maranges)

Fra deres 9 hektar vinmarker laver Christelle og Stéphane Monnot forrygende dejlige vine næsten udelukkende fra Maranges.

Domaine
Jean Vaudoisey

(Volnay)

Romain Poirotte overtog dette Domaine fra hans bedstefar Jean i 2005. Han laver vine fra Volnay og Pommard af uhyre høj kvalitet.

Domaine
Marcel Brubach

(Pouilly-Fuissé)

Marcel Brubach er en kommende stjerne, der allerede med hans anden årgang af vine er kommet i vinkritikernes søgelys.

Domaine
Thomas Morey

(Chassagne-Montrachet)

Thomas Morey overlader intet til tilfældighederne. Han kræser for hver en detalje, og det skinner igennem i hans flotte vine.

Domaine
Yves Boyer-Martenot

(Meursault)

Det er forrygende helt “old school” Meursault som Vincent i dag laver. Med alle de Meursault elementer vi elsker.

Domaine
Charton

(Mercurey)

Vincent og Jean-Pierre står bag ved nogle af de måske bedste vine fra Mercurey. Etableret tilbage i 1941 og nu under ledelse af Vincent.

Domaine
Francoise André

(Beaune)

Eventyret begyndte i 1983. I dag er der 11 hektar vinmarker tilknyttet vingården. Certificeret organisk produktion siden 2012.

Domaine
Jean-Marc Pillot

(Chassagne-Montrachet)

Efterspurgt over hele verden! Jean-Marc Pillot ejer forrygende terroirs og laver noget af det bedste vin i Chassagne-Montrachet.

Domaine
Ninot

(Rully)

Fra 13 hektar laver søskendeparret Erell og Flavien skønne og rene hvide og røde vine. Det er frugtbomber på den gode måde.

Domaine
Thierry Drouin

(Mâconnais)

Charles Eduard Drouin er 2. generation, og i dag ansvarlig for vingården, der blev etableret tilbage i 1981. Hvid Bourgogne til skarpe priser!

Frankrig – Champagne

Champagne
Corbon

(Avize – Côte des Blancs)

Fra blot 3,5 hektar marker laver Agnes flotte og forførende Champagner. Der ligger en glødende passion bag hendes vine!

Champagne
Lamiable

(Tours Sur Marne – M’d Reims)

De ejer 7,5 hektar, der alle ligger i Grand Cru byerne Tours-sur-Marne og Bouzy. Det er flotte Champagner til attraktive priser.

Champagne
Pierre Callot

(Avize – Côte des Blancs)

Thierry er i sandhed en Chardonnay mester. Han ønsker at Chardonnay fremstår ægte og umaskeret. Og så til forrygende priser.

Champagne
Philippe Glavier

(Cramant – Côte des Blancs)

100% Grand Cru og 100% Chardonnay. Ægteparret Glavier producerer intense og flotte champagner – udelukkende Grand Cru!

Champagne
Gosset-Brabrant

(Ay – Vallé de la Marne)

En sprudlende Christian laver omkring 50.000 flasker Champagne hvert år, og hans vine er blevet populære i Danmark på kort tid.

Champagne
Hervé Dubois

(Ay – Vallé de la Marne)

Nina Dubois er i dag ved roret efter hendes far, der gik på pension i 2019. Forrygende og venlige champagner, der smager vidunderligt.

Frankrig – Bordeaux

Chateau
Plantier Rose

(Bordeaux – Saint-Estèphe)

Siden 1870 er der blevet lavet vin på Chateau Plantier Rose. Også siden 1870 er slottet ejet af samme familie. Fløjlsbløde klassiske St.-Estéphe.

Frankrig – Rhône

Maison
Orcia

(Chateauneuf-du-Pape)

Så er der Châteauneuf-du-Pape  i sortimentet. En ekstrem ambitiøs ejer, der laver flotte Rhône vine, der er skræmmende nemme at nyde!

Frankrig – Alsace

Maison
Preiss-Henny

(Alsace)

Det berømte vinhus Leon Beyer står bag disse flotte Alsace vine, der er helt forrygende madvine. Flere vine også fra ældre årgange.

Frankrig – Loire

Domaine
Bailly-Reverdy

(Sancere)

En af de ypperste producenter i Sancerre appellationen. Vingården blev etableret i 1952, og er fortsat i familiens besiddelse.

Italien – Piemonte

Cascina
Paolo Manzone

(Barolo)

Ambitionen er at lave rene og imødekommende Barolo vine, som kan nydes også som helt unge. Det er i den grad lykkedes!

Cantina
Rizzi

(Barbaresco)

Vinene fra Rizzi er blevet endnu bedre under Enrico’s ledelse. De får skyhøje ratings af et samlet internationalt vinkritiker korps.

Italien – Toscana

Azienda Agricola
Palazzo

(Montalcino)

Et af de smukkest beliggende Brunello huse i hele Montalcino. Elegante og kraftfulde vine fra 4,2 hektar Brunello marker.

Azienda Agricola
La Ciarliana

(Montepulciano)

En årlig produktion på godt 50.000 flasker. Vinene er overvejende baseret på Sangiovese, og er høj kvalitet til prisen.

Azienda Agricola
Villa i Cipressi

(Montalcino)

Klassiske Rosso og Brunello. Solidt håndværk hvor kvaliteten bare stiger og stiger. Allerede nu højt niveau, men ambitionerne rækker længere!

Agricola
Le Miccine

(Chianti)

En mere end 300 år gammelt vingård, der i 2010 blev overtaget af familien Papini-Cook. De leverer Chianti Classico vine i verdensklasse!

Italien – Veneto

Azienda Agricola
Bruno Tasoniero

(Soave)

I et helt unikt hjørne af Europa finder vi vinene fra Soave i Italien. Bruno ejer blot 5 hektar, og laver kun en enkelt vin. Men hvilken vin!

Tyskland

Weingut
Krämer

(Gau-Weinheim (Rheinhessen))

En ung, ambitiøs og talentfuld vinbonde, der laver rene, flotte og harmoniske Riesling. Tobias er grundig, dygtig og yderst sympatisk.

Weingut
Mohr

(Lorch (Rheingau))

Karakter og personlighed. Det kan man i den grad sige om vinene som Jochen Mohr står bag. De er så proffesionelle, og indkapsler sprød tysk Riesling!

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0