Corbon fra Avize i Champagne
Alle producenter
Alsace
- Maison Preiss-Henny
Barbaresco
- Rizzi
Barolo
- Paolo Manzone
Bordeaux
- Chateau Plantier Rose
Bourgogne
- Domaine André Moingeon
- Domaine Bernard Millot
- Domaine Boyer-Martenot
- Domaine Charton
- Domaine Charton-Vachet
- Domaine Edmond Monnot
- Domaine Francoise André
- Domaine Goulley
- Domaine Jean Vaudoissey
- Domaine Jean-Marc Pillot
- Domaine Jeunes Pousses
- Domaine Marcel Brubach
- Domaine Ninot
- Domaine Pavelot
- Domaine Terres de Velle
- Domaine Thierry Drouin
Champagne
- Agnes Corbon
- Gosset-Brabrant
- Hervé Dubois
- Lamiable
- Philippe Glavier
- Pierre Callot
Rheingau (Tyskland)
- Weingut Mohr
Rheinhessen (Tyskland)
- Weingut Krämer
Rhône
- Maison Orcia (Chäteanuneuf)
Toscana
- Palazzo (Brunello)
- Villa i Cipressi (Brunello)
- Le Miccine (Chianti)
- La Ciarliana (Montepulciano)
Huset laver i dag bl.a. følgende vine:
– Absolutement Brut NV
– Absolutement Brut Nature NV
– Anthracite Brut NV
– Grand Cru BdB Avize 2006
– Les Bacchantes BdB 2009
– Autrefois Brut NV
– Cuvée Perdue no. 2 NV
– Grand Millésime BdB 1996
Agnès Corbon tryller i Avize
Det mindste af mine champagnehuse, der kun producerer ca. 12.000 flasker årligt. Men hvilke 12.000 flasker!! Det er uhyre høj kvalitet, og vinene kan måle sig med noget af det bedste Champagne kan levere.
Vinene jeg tilbyder fra Agnes Corbon
-
Corbon – Absolutement Brut NV
kr. 395,00 -
92p
Corbon – Anthracite Brut NV
kr. 375,00 -
Corbon – Grand Cru Blanc de Blancs Millesime Avize 2012
kr. 475,00 -
Tilbud
Få flasker
Corbon – Grand Cru Blanc de Blancs Millesime Avize 2014
Original price was: kr. 475,00.kr. 400,00Current price is: kr. 400,00. -
Få flasker
Corbon – Les Bacchantes Blanc de Blancs Millesime 2013
kr. 525,00
Blot 12.000 flasker om året…
Grand Cru-byen Avize huser mange top producenter – store som små og kendte som mindre kendte. Champagne Corbon hører til de små og mindre kendte – men det er champagne fra absolut øverste hylde – hold da op!
Det lå ikke ligefrem i kortene, at Agnès Corbon skulle tage over efter sin far, hvis æra startede tilbage i 1973. Hun er egentlig uddannet som emballageingeniør i England, og havde altid sagt til sin far, at hun ikke ville komme og arbejde for ham, da hun gerne ville rejse, og lave og skabe noget selv. Hun nåede at arbejde som emballageingeniør både i England og Frankrig, inden hun alligevel sluttede sig til sin far, da hun efter cirka 5 år konkluderede, at hendes liv skulle være i Champagne. Så i 2004-2005 tog hun en kort uddannelse i ønologi, og begyndte i 2006 selv at lave Corbon’s Champagne. Den første årgang hun for alvor kan kalde sin egen er 2009, som Pinochar Wines kunder nu kan få fornøjelsen af at drikke.
Champagnehuset Corbon er et meget lille hus, der nu kun laver ca. 10.000 flasker om året. Hendes far dyrkede 6 hektar, der blev fordelt ligeligt mellem Agnès og hendes broder Jerome, da faderen gik på pension i 2003. Derfor er det kun cirka 3 hektar, som Agnès i dag ejer og producerer vin fra. Men hvor hun måske halter lidt i kvantitet, så må man sige hun så rigeligt kompenserer med uhyre høj kvalitet.
Agnès karriere kunne altså have udviklet sig ganske anderledes, men i dag er hun – som hun selv siger – lykkelig for hvad hun laver. Hun elsker at lave Champagne, hun elsker at drikke Champagne og hun elsker at snakke om Champagne!
Test disse sjældne Champagner med en smagekasse
Få et indtryk af kvalitetsniveauet og stilen hos Agnes Corbon ved at bestille en smagekasse med 6 flasker af deres vin til kun kr. 2.000,- inkl. moms. Midlertidig udsolgt.