Hvad tilbyder jeg ellers?

KONTAKT

Har du spørgsmål til mine vine? Eller andet du vil spørge til? Du er altid velkommen til at kontakte mig – helt uforpligtende naturligvis.

GAVEKORT

Vil du gerne give en vinøs gave, men er i tvivl om hvad modtageren foretrækker? Så er et gavekort en oplagt mulighed, hvor der medfølger unik kode til min WEBSHOP.

VINUDSTYR

Jeg tilbyder også salg af diverse vinudstyr såsom glas, proptrækkere, spyttespande, karafler m.m. Du finder det meste i min WEBSHOP.

VINABONNEMENT

Med et vinabonnement modtager du hver måned 6 lækre vine fra mit sortiment for kun kr. 1.500,- inkl. moms og levering. Altid rigtig værdi for pengene….

FIRMAORDNING

Med en firmaordning hos Pinochar Wine leverer jeg vine én gang hver måned til firmaadressen. Et anderledes personalegode der gør det nemt at få leveret lækre vin uden at skulle køre efter det.

EASY-COOLER®

Jeg forhandler den unikke vinkøler easy-cooler®. Elegant design, strømfri og vedligeholdelsesfri. Se alle modellerne i WEBSHOPPEN.

FIRMAGAVER

Jeg tilbyder også firmagaver til hverdag og fest, og naturligvis særligt omkring juletid. Én flaske, to flasker…alt efter behov og budget.

EVENTKALENDER

Jeg afholder løbende en række arrangementer fra fredagsbar til Winemakers Dinners. Følg med i min eventkalender, hvor der også er links til de arrangementer, hvor tilmelding er nødvendig.

MÅNEDENS VIN

Hver måned udvælger jeg en vin i mit sortiment, hvor jeg går ekstra i dybden med vinene og dens kvaliteter.

VINSMAGNING

Jeg tilbyder at afholde vinsmagninger både i firma og privat regi. Det behøver ikke kun at være vine fra eget sortiment – mulighederne er mange.

REJSETIPS

Har du planer om en tur til Bourgogne eller Champagne? Måske du kan finde lidt inspiration blandt mine tips til de to skønne vindistrikter.

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0