Firmaordning – Et gratis personalegode

Firmaordning hos Pinochar Wine – Et nyt gratis personalegode!

Flere og flere medarbejdergoder bliver beskattet, så det er efterhånden blevet vanskeligt at finde på nye attraktive goder til sine værdsatte medarbejdere.

Det kan Pinochar Wine nu råde lidt bod på. Med en firmaordning hos Pinochar Wine er der ingen fare for beskatning – det er blot en udstrakt service, der gør det nemt at købe god vin for den enkelte medarbejder.

Pinochar Wine tilbyder, at levere de vine, som medarbejderne køber direkte til kontoret, så de blot skal tage dem med hjem, når arbejdsdagen slutter.

Firmaet er ikke involveret, andet end at det tillader medarbejderne at benytte ordningen, og er indstillet på, at en enkelt medarbejder lige samler bestillingerne sammen én eller to gange pr. måned.

Pinochar Wine leverer bestillingssedler, som blot sendes elektronisk pr. mail, hvorefter den enkelte medarbejders bestilling behandles og leveres af Pinochar Wine.

Pinochar Wine er specialiseret i vine fra Bourgogne og Champagne, og alle producenterne er håndplukket, og kan i Danmark kun købes hos Pinochar Wine. Så der er tale om en eksklusiv mulighed, hvor man virkelig får høj kvalitet for pengene – og nu altså også med mulighed for at få vinene leveret direkte til arbejdspladsen. Se hele sortimentet på www.pinochar.dk.

Ved aftalens begyndelse indgår Pinochar Wine og arbejdsgiveren en aftale, så alle vilkår og retningslinjer er kendt for både medarbejder og arbejdsgiver. Der er ingen omkostninger for hverken medarbejdere eller arbejdsgiver forbundet med aftalen.

Har du/I spørgsmål til ordningen, så ring på tlf. +45 20 20 95 07, eller udfyld formularen – så kontakter jeg dig indenfor 24 timer!

Kontaktformular • Firmaordning

Ja tak

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0