Sådan kan du teste mine vine

Vil du gerne teste mine vine?

Jeg garanterer for kvaliteten!

Mine vine repræsenterer vine, der er value for money. Så selvom mine vine ligger i prisklassen fra kr. 150,- til ca. 450,- pr. flaske, så er det stadig vine, hvor du får højere kvalitet, end du betaler for.

Det kan jeg sige med oprigtighed, bl.a. fordi mine producenter er nøje udvalgt efter masser af research og mere end 500 producentbesøg over de sidste par år.

Men det er naturligvis en påstand. Så hvad bedre end at tage mig på ordet og teste mine vine.

Det kan du gøre på flere måder, men jeg tilbyder løbende flere testmuligheder. Lige nu tilbyder jeg bl.a.:

  • Smagekasse
  • Introduktionskasse

 

Smagekasse (6 flasker)

Fra hver af mine producenter tilbyder jeg en smagekasse med 6 flasker vin. Med en sådan kasse får du et bredt udsnit af vinene fra den enkelte producent, og dermed en unik mulighed for at teste stilen.

Og altid gratis levering inkluderet i prisen.

Se alle mine smagekasser HER.

 

Introduktionskasse (6 flasker)

Når jeg introducerer en ny producent (eller en ny årgang), tilbyder jeg som regel en mulighed for at teste vinene fra producenten til en attraktiv pris. Det er hvad jeg kalder en introduktionskasse.

Og altid gratis levering inkluderet i prisen.

Se de aktuelle introduktionskasser HER.

 

Vinabonnement (6 flasker)

Du kan også tilmelde dig mit vinabonnement, hvor du hver måned modtager 6 flasker fra mit sortiment. Der er som regel 1 flaske Champagne, 2 flasker hvidvin og 3 flasker rødvin. Og du får altid lidt mere end du betaler for, og kan til enhver tid springe en måned over.

Læs mere om mit vinabonnement  HER.

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0