Spotdeals hos Pinochar Wine

Særligt udvalgte vine

Jeg begyndte som vinimportør i 2018. Lige nu importerer jeg vin fra over 30 producenter fra nogle af de mest eftertragtede vinregioner i Europa. De er udvalgt efter mere end 500 besøg, så kravene til vinenes kvalitet er ufravigelige.

Efterhånden som tiden går, så får man opbygget et større og større netværk. Et netværk bestående af vingårde og vinkonsulenter rundt omkring i Europa. Men også forskellige andre professionelle aktører, der har vidtgående netværk i en lang række lande og vinregioner. De er lokale, og har derfor adgang til producenter og vine, som jeg aldrig selv vil få.

Jeg får derfor efterhånden tilbudt vine fra nær og fjern. Direkte fra producenter, men også fra disse øvrige aktører, der opkøber restpartier fra en lang række producenter. Det er ofte vine, der ikke helt rammer mine egne præferencer, men det hænder at jeg får tilbudt vine, hvor jeg bare tænker “den må jeg bare smage….”.

Så køber jeg nogle få testflasker, og smager dem et par gange over et par dage  – ofte sammen med andre og meget kyndige vinsmagere. Og når pris og kvalitet hænger ekstraordinært godt sammen, så køber jeg et parti, som jeg så kan tilbyde til særdeles attraktive priser. Så det er ikke en fast aftale jeg laver med producenten, men blot en specifik vin, som kun kan tilbydes så længe lager haves. Og når den er udsolgt, så kommer der kun sjældent en ny årgang fra producenten.

På denne side finder du disse vine. Nogle gange vil der være meget få vine til salg, mens der i nogle periode kan være en del vine til salg. Fælles for dem alle er, at de smager rasende godt, og at du får uhyre høj kvalitet til prisen.

 

De aktuelle spotdeals

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0