Philippe Glavier fra Cramant i Champagne

Huset laver i dag bl.a. følgende vine – Grand Cru:

– Idylle Céleste GC Extra Brut NV Rosé

– Rubellite Céleste GC Ext Brt NV Rosé

– Genesis GC Extra Brut NV

– La Grâce d’Alphaël GC Extra Brut NV

– La Grâce d’Alphaël GC Brut Nature

– Emotion GC Millesime 2012

– Mesnil Emotion GC Millesime 2012

– Folio de Cramant GC NV (Magnum)

 

Delikate champagner fra Philippe Glavier

To ansatte – 4 ½ ha – 25.000 flasker Champagne!

Et lille champagnehus, der kun er ca. 25 år gammelt, men som trækker tråde generationer tilbage i Champagnes historie. De laver Champagne så englene synger…de er i hvert fald afbildet på det flotte logo, der pryder alle deres flasker.

Vinene jeg tilbyder fra Philippe Glavier

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Grand Cru Champagne i verdensklasse

Dette er i Champagne-sammenhæng et meget ungt Champagne hus. Etableret i 1995 af Veronique og Philippe Glavier, der begge kommer fra meget gamle champagne-familier. Det betyder, at de i en relativ ung alder allerede har 23 årgange under huden, og at de dermed har et rigt sammenligningsgrundlag, når der skal selekteres til de enkelte årgange. Huset har kun de 2 ansatte, og så henter de ekstern hjælp til markarbejde m.m.

De laver kun champagne baseret på Chardonnay-druen, og kun fra Grand Cru-markerne i Côte de Blancs. De producerer ca. 25.000 flasker, og alle vine fra egne marker, eller fra marker som de lejer fra de dele af familien, der ejer jord i Côte de Blancs, men som ikke selv ønsker at lave vinen.

De laver i dag vine fra ca. 4 ½ ha. fordelt på intet mindre end 49 forskellige plots (mindre markstykker). Alle som tidligere beskrevet er Grand Cru fra byerne Cramant, Avize, Oger og Le Mesnil-sur-Oger. Deres Rosé champagne indeholder dog 10% Pinot Noir, som de laver sammen med en god ven.

De har på flere områder en egenartet tilgang til det at lave champagne, og der er ingen tvivl om, at de vinder mere og mere respekt for deres unikke Chardonnay-udtryk. De presser eksempelvis 3 gange, og deres 3. pres (kaldet halen) anvender de faktisk aktivt i deres vin. Noget man tidligere mente hørte de “inferiøre” champagnehuse til, men som vinder større og større indpas også i de absolut seriøse champagnehuse.

Alle vine ligger i ståltanke, men de har dog indkøbt deres første foudre, der tages i brug i forbindelse med 2018 årgangen. I dag ligger enkelte cuvéer dog allerede på gamle Bourgogne egetræsfade.

 

Prøv smagekassen med begge deres vine

Få et indtryk af kvalitetsniveauet og stilen hos Philippe Glavier ved at bestille en smagekasse med 6 flasker af deres vin til kun kr. 2.000,- inkl. moms. Bestil den direkte HER.

Et lille familie foretagende

Veronique og Philippe Glavier

Grand Cru Champagne

Passion og dedikation

Portræt Philippe Glavier

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0