Bruno Tasoniero fra Soave i Veneto
Alle producenter
Alsace
- Maison Preiss-Henny
Barbaresco
- Rizzi
Barolo
- Paolo Manzone
Bordeaux
- Chateau Plantier Rose
Bourgogne
- Domaine André Moingeon
- Domaine Bernard Millot
- Domaine Boyer-Martenot
- Domaine Charton
- Domaine Charton-Vachet
- Domaine Edmond Monnot
- Domaine Francoise André
- Domaine Goulley
- Domaine Jean Vaudoissey
- Domaine Jean-Marc Pillot
- Domaine Jeunes Pousses
- Domaine Marcel Brubach
- Domaine Ninot
- Domaine Pavelot
- Domaine Terres de Velle
- Domaine Thierry Drouin
Champagne
- Agnes Corbon
- Gosset-Brabrant
- Hervé Dubois
- Lamiable
- Philippe Glavier
- Pierre Callot
Rheingau (Tyskland)
- Weingut Mohr
Rheinhessen (Tyskland)
- Weingut Krämer
Rhône
- Maison Orcia (Chäteanuneuf)
Toscana
- Palazzo (Brunello)
- Villa i Cipressi (Brunello)
- Le Miccine (Chianti)
- La Ciarliana (Montepulciano)
Et unikt terroir
Agricola Bruno Tasoniero ligger i den lille by Terrossa lige uden for Ronca. Vi befinder os i det nordlige Italien i Veneto regionen. Terrossa betyder faktisk rød grund, og opkaldt efter de mange vulkanske udbrud gennem tiden.
Det var lidt af en tilfældighed, at jeg stødte på denne producent, men nogle gange skal man jo have lov til at være lidt heldig.
Beliggende i et af de mest unikke vindistrikter i verden laver Bruno Taseniero blot en enkelt vin. Naturligvis en hvidvin, da der ikke laves anden i Soave.
Vinen jeg tilbyder fra Bruno Tasoniero
-
Tilbud
6 STK PRIS
Bruno Tasoniero – Vulcan Soave 2019
kr. 169,00 – kr. 750,00 -
Tilbud
6 STK PRIS
Bruno Tasoniero – Vulcan Soave “Terrossa” 2020
kr. 225,00 – kr. 1.100,00 -
Tilbud
6 STK PRIS
Bruno Tasoniero – Vulcan Soave 2020
kr. 179,00 – kr. 850,00 -
Tilbud
Kombikasse Vulcan Soave 2020
Original price was: kr. 1.166,00.kr. 1.000,00Current price is: kr. 1.000,00.
Småt er godt
Bruno ejer blot 5 hektar vinmarker, der alle er beplantet med den unikke lokale drue Garganega.
Produktionen er mellem 20.000 og 30.000 flasker om året, så det er ikke “big business” så at sige. Vinstokkene er gamle med en gennemsnitsalder på over 40 år. Alle ingredienser tilstede til at lave karakterfulde og unikke vine.
Al arbejde foregår pr. håndkraft, og alle hans marker ligger i den unikke mark Calvarina, hvor vulkanerne i den grad har sat deres præg.
100% økologisk
I 2017 besluttede hans sig for fremadrettet at producere hans vine økologisk, og i 2020 var hans produktion 100% økologisk certificeret.
Al vinificering foregår i ståltanke, og er med til at bevare syre og friskhed i vinene. Vinene er alle lavet 100% på Garganega, og lagerer i op til 24 måneder på vingården inden de frigives til salg.