Weingut Krämer fra Rheinhessen i Tyskland

Weingut Krämer – talentfuld, hædret og ambitiøs

Tobias Krämer har været ansvarlig for familiens vingård siden 2013. De ejer ca. 19 hektar og har en årligt samlet produktion på omkring 80.000 flasker. Faktisk en ret lille producent efter tyske forhold.

I 2011 blev Tobias hædret som en af de bedste unge vinproducenter af landmandsforeningen Deutscher Bauernverband. Så det er ikke helt tilfældigt at flere og flere opdager disse vine.

Vinene jeg tilbyder fra Weingut Krämer

Fra “Det Hvide Bjerg”

De fleste af vingårdens marker er beliggende omkring Wissberg – det hvide bjerg. Okay – bjerg er måske så meget sagt, da det kun rejser sig ca. 270 meter. Men det er alligevel nok til at være et kendetegn for området. Markerne på og omkring Wissberg er meget rige på hvid kalksten, hvilket naturligvis har været med til at navngive “bjerget”. Og det afspejles i den grad i de flotte vine, der er friske, ranke og udpræget mineralske.

De bedste marker i familiens besiddelse er Uffhofener La Roche, Gau-Weinheimer Kaisergarten og Wissberg. Og særligt Wissberg danner basis for de vine der ikke er enkeltmarksvine.

Tobias er en ambitiøs herre, der ved hvad han vil. I alt hvad han foretager sig, er han omhyggelig og professionel. Produktionen er klassisk og gæringen foregår på ståltanke. Og kombineret med terroir fra Wissberg giver det friske, ranke og balancerede vine. Hans kærlighed og fokus er på de tørre vine, så hans sortiment er naturligvis præget heraf.

Jeg kan præsentere fem forskellige vine fra hans sortiment.

 

Test hans vine med en introduktionskasse med 6 flasker

Få et indtryk af kvalitetsniveauet og stilen hos Tobias ved at bestille en smagekasse med 6 flasker af hans vine til kun kr. 860,- inkl. moms. Bestil den direkte HER.

Tobias og indtryk fra vingården

Tobias Krämer i kælderen

Marken “Wissberg”

Modne Riesling druer

Smukke Rheinhessen

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0