Overnatningsmuligheder Bourgogne

Hotel, lejllighed eller hus?

Bourgogne området er i sig selv en turistattraktion, og særligt hver sommer besøger millioner af turister området. Det betyder at udbuddet af indkvarteringsmuligheder i området naturligvis er er stort. De bedste kilder til at finde gode overnatningsmuligheder er efter min opfattelse følgende:

  • Hotels.com (besøg sitet HER)
  • Homeaway UK (besøg sitet HER)
  • Gites de France (besøg sitet HER)
  • Chambre d’Hôtes (besøg sitet HER)

Og så er der naturligvis også airbnb.fr (besøg sitet HER)- men det har jeg ingen erfaringer med i Bourgogne. Personligt anvender jeg primært Hotels.com samt Homeaway Uk. Men mange lister deres udlejningsejendom flere steder, så det er næsten underordnet om man anvender den ene eller den anden – der er masser af gode tilbud.

Nedenfor er der mine erfaringer med en række Hoteller samt enkelte lejligheder i Côte d’Or området, der som bekendt strækker sig fra Dijon i nord og Maranges i syd.

Priserne i området er meget fair, og man kan finde overnatningsmuligheder i alle prisklasser startende fra omkring 500,- pr. nat. Det bliver lidt dyrere i højsæsonen, og særligt juli måned bliver noget dyrere. Men priserne stikker ikke af, og er efter min opfattelse året rundt meget rimelige.

Udbuddet af lejligheder og små huse man kan leje er stort, og booker man 2-3 måneder i forvejen, så er der ofte rigtige gode tilbud og priser, når man laver lidt research på eksempelvis Homeaway. Og jeg tænker det samme vil gøre sig gældende med Airbnb.

Hotel Athanor (Beaune)

Et dejligt centralt beliggende Hotel med fine værelser, god Wi-Fi og dejlig morgenmad i hyggeligt lokale. Prisen svinger meget, men man kan være heldig at ramme ind i rigtige gode tilbud. Vær opmærksom på torvedagen om lørdagen i Beaune, hvorfor man fra 06.00 – 14.00 ikke kan parkere i nærheden af Hotellet. Der er dog kun ca. 500 meter til gratis parkeringsplads.

Ibis Styles (Beaune)

Et af de nyeste Hoteller i Beaune med super beliggenhed, hvor der er garage under Hotellet. Meget praktisk, hvis man har vin i bilen på varme sommerdage. Kun 10€ pr. dag for parkering. Hotellet er moderne med gode værelser, super Wi-Fi og en rigtig dejlig og velassorteret morgenmad. De har et enkelt familieværelse til 4 personer, hvilket ikke mange af Hotellerne tilbyder.

Ibis Budget (Beaune)

Det første Ibis Hotel der kom til Beaune, og det bærer det desværre også præg af. Det er billigt, men værelser er ved at være slidte. Men skal man blot have en enkelt overnatning, så klarer det opgaven. Fin morgenmad på Hotellet og fin beliggenhed.

Hotel de la Paix (Beaune)

Også fint Hotel der ligeledes er centralt beliggende, og til rigtig fornuftige priser. Har også et par familieværelser, der ligger på Place Madeleine ca. 200 meter fra Hotellet.

Hotel de la Cloche (Beaune)

Beliggende ved Place Madeleine med fine værelser, men måske byens tyndeste morgenbuffet. Så ta’ hellere en gang morgenmad ude i byen. Gode parkeringsmuligheder i deres gård, der er gratis når man bor på Hotellet. Hotellet er lidt slidt, men der pågår en meget langsom renovering af værelserne.

Hotel Le Cep (Beaune)

Et af byens dyreste Hoteller, der også har en rigtig god service og meget charmerende værelser. Men i min optik over-priced. Men også en super lækker morgenmad.

Hotel les Charmes (Meursault)

Ca. 14 km. syd for Beaune ligger Meursault – byen der er berømt for sine hvide Bourgogne vine. Les Charmes er en utrolig charmerende Hotel, hvortil der også er en hyggelig have med swimmingpool. Hotellet er måske ved at være en smule slidt, men det har masser af charme og sjæl. Det er bestemt et besøg værd.

Hotel Le Montrachet (Puligny-Montrachet)

En superlækkert Hotel – dog i den dyre ende. Lækre værelser og uhyre charmerende omgivelser med smuk have og dejlige terrasse forhold. I forbindelse med Hotellet ligger også restaurant Le Montrachet, der servere flot klassisk fransk køkken og flotte omgivelser.

Le Clos d’Isand’Or (Hus i Meursault) – Besøg hjemmesiden HER

Her er der tale om et stort hus, der er en tidligere vingård. Der er 3 lejemål i forskellige størrelse, hvortil er en rigtig fin swimmingpool. Det er skønt beliggende med udsigt til vinmarkerne, og er pænt, moderne og velholdt. Elisabeth er værtinden, der altid er venlig og behjælpsom. Priserne er fair og der kan bookes direkte på deres hjemmeside.

Domaine de la Combotte (Nantoux) – Besøg hjemmesiden HER

Et særdeles hyggeligt sted, der er særdeles velegnet til børnefamilier i de varme måneder. Små Gites med mulighed for morgenmad på stedet, og en lidt større hus der er særdeles charmerende.

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0