Restauranter Champagne

Restauranter i Champagne

Champagne distriktet er ikke på samme måde som Bourgogne spækket med et hav af Restauranter.

Skal man for alvor finde de helt store gourmet oplevelser i Champagne, så er det næsten kun i Reims man behøver at lede. Det betyder ikke, at der ikke er nogle spændende steder, hvor man kan få rigtig god mad, men der er ganske enkelt ikke så stort et udbud som i Bourgogne.

Jeg har ikke prøvet helt så mange spisesteder i Champagne som jeg har i Bourgogne, den heldigvis har jeg da haft nogle rigtig gode oplevelser flere steder.

Hvis du søger efter nogle af de bedste Restauranter i området, så vil jeg anbefale at du anvender www.viamichelin.com. Så finder du de Restauranter, som Michalin anbefaler – også dem uden stjerner, hvor du efter deres opfattelse får en god oplevelse, hvad enten fokus er på maden, value for money måltid eller beliggenhed.

Velbekomme!

Le Royal (Epernay)

Stedet har én Michalin stjerne, og er virkelig et besøg værd. Elegant indrettet lokale i dejlige omgivelser. Stedet er i øvrigt også Hotel og Spa – i den dyre ende. Og Restauranten er heller ikke billig, men kvaliteten i top. Og ganske fornuftigt vinkort.

La Grillade Gourmande (Epernay)

Særdeles populær Restaurant, men meget smagfuld indretning – reservation anbefales. Mad er veltilberedt, og der er et pænt udvalg. Fine service og betjening, og en kæmpe vinkort. Det er dog stor idet der er billeder af flaskerne….men en fint udvalg af gode Champagner.

Les Avisés (Avize)

Restauranten tilhører Champagne producenten Selosses, hvilket også betyder, at man kan købe hans vine på vinkortet til ganske fornuftige priser. Stedet er lidt prætentiøst, men bestemt et besøg værd med mad på et ganske fint prisniveau. Menuerne er ikke billige, men heller ikke urimeligt høje.

Cafe Hautvillers (Hautvillers)

Der venter ikke nogen stor gourmet oplevelse her, men beliggenheden alene er fremragende. En frokost på terrassen med udsigt udover byen og Champagne er skønt. De serverer en husets Champagne til fornuftig pris, der smager fint. Og retterne er med fine råvarer og de klassiske retter.

Au 36 (Hautvillers)

Super hyggeligt sted med et meget begrænset menukort. Men der hører Champagne butik til med et rigtig fint udvalg af grower Champagne til særdeles fornuftige priser.

Le Vendangeoir (Vertus)

Skøn Bistro i den sydlige del af Côte des Blancs med de klassiske retter tilberedt med lækre råvarer. Ikke helt billigt, men priserne er OK. Fint udvalg af lokale Champagner.

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0