Videoer om Bourgognes terroir

Bliv lidt klogere på Bourgognes diversitet

Bourgogne kan være svær at finde rundt i. Når der nu er 40, 50 eller flere producenter, der laver vin fra den samme mark, hvordan kan det så være de smager så forskelligt? Og hvorfor smager Pommard som det gør?

Masser af kompleksitet og forhold, der kan gøre Bourgogne uoverskuelig. Men heldigvis er der sagt og skrevet meget om området, og der er naturligvis hjælp at hente til at få en bedre forståelse af området.

Her på siden kan du finde en række videoer, hvor eksperter prøver at forklare, hvad der gør en appellation til hvad den er.

Det er ikke alle appellationer, som er repræsenteret nedenfor, men efterhånden som jeg finder flere gode videoer, der kan bidrage til en bedre forståelse af Bourgogne, så bliver de lagt op på denne side.

Du vil se, at der er en del videoer med Jean-Pierre Renard. Han underviser på Bourgognes vinskole, og jeg synes han formidler sin viden på en god og forståelig måde.

Alle videoer er på engelsk.

Jeg håber, du kan få lidt mere viden og lidt inspiration her på siden.

God fornøjelse!

Overblik over Côte de Beaune

Pommard forklaret

Meursault forklaret

Gevrey-Chambertin forklaret

Perlerne Fixin og Pernand-Vergelesses

Chablis forklaret

Regionale appellationer

Nuits-Saint-Georges forklaret

Monthélie – Charme og elegance

En vinbondes syn på Santenay

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0