Liebhavervine

Personligt • Troværdigt • Grundigt

LIEBHAVERVINE

Danmarks største udvalg af modne vine

Udover min vinimport fra nu 27 fantastisk dygtige producenter (se dem alle HER), så tilbyder jeg også, hvad der formentlig er Danmarks største udvalg af modne vine fra hele verden.


Min interesse for vin begyndte i slutningen af 80’erne, og jeg har siden begyndelsen af 90’erne købt vin rundt omkring i Europa, og har derigennem fået opbygget et betydeligt netværk blandt vinhandlere rundt omkring i EU.


Jeg får flere gange om ugen tilbudt små og større partier af spændende ældre vine, og når jeg vurderer der, er et godt potentielt kvalitets-/pris mix, så køber jeg vinene, og udbyder dem til salg på min kælderliste. Jeg har altid mere end 1.000 flasker til salg.


Som forbruger i Danmark kan det være uhyre vanskeligt at finde ældre vine. Du kan godt finde topvine på auktioner hist og pist i Danmark, men risikoen for at købe en vin, der har været handlet mange gange, er desværre høj.


At drikke moden vin, også fra lidt mindre kendte producenter, kan være en stor smagsoplevelse. Jeg nyder det selv i stadig stigende grad, og bliver til stadighed overrasket over, hvor meget liv, der kan være tilbage i vine fra 40’erne, 50’erne, 60’erne etc. etc.


Man kan naturligvis ikke være 100% sikker på, at en ældre vin fortsat er i live. Men erfaringerne med de vine jeg køber, er gode, og det er meget få flasker, der er helt døde når de serveres.


Hent den seneste liste

Listen her på siden opdateres 1-2 gange hver uge.


Jeg fremsender meget gerne billeder, hvis der er vine, du gerne vil se billeder af, og du er altid velkommen til at kontakte mig på mail eller ringe på tlf. 20 20 95 07.


Vil du have listen tilsendt 1-2 gange hver måned? Så benytter du blot nedenstående formular - den kommer kun 1-2 gange hver måned, og du kan naturligvis til enhver tid afmelde dig fra listen igen.


Du kan læse min persondatapolitik HER.


Og husk i øvrigt at jeg leverer gratis i hele Danmark ved køb af 6 flasker eller mere! Og kun kr. 60,- ved færre end 6 flasker. Forsendelse altid med Postnord Collect.

Senest opdateret mandag den 13. juli 2020 kl. 09:45.


Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte vine.


Vinene kan desværre ikke bestilles i min WEBSHOP, men du sender blot en MAIL med dine ønsker.

Eller du ringer til mig på tlf. 20 20 95 07.

Tilmeld dig og modtag listen 1-2 gange hver måned

 
 
 
Jeg vil gerne modtage kælderlisten 1-2 gange hver måned
 
 

Felter markeret med * skal udfyldes

PINOCHAR WINE

PERSONLIGT - TROVÆRDIGT - GRUNDIGT

PINOCHAR WINE


Import af kvalitetsvin fra Bourgogne, Champagne, Côte-Rôtie, Piemonte og Toscana - med fokus på kvalitet der er til at betale!


Gratis levering til hele Danmark når du køber minimum 6 flasker eller for blot kr. 1.000,- inkl. moms i webshoppen.

KONTAKT

Aarhus, Denmark

+45 20 20 95 07

ÅBNINGSTIDER


Jeg træffes altid pr. telefon - gerne i disse tidsrum:

Mandag - Fredag: 08:00 til 22:00

Lørdag: 09:00 til 21:00

Søndag: 10:00 til 21:00

© Copyright 2020 - Pinochar Wine. All Rights Reserved. CVR-nr. 39 35 45 27