Kælderlisten

Danmarks største udvalg af modne vine

Udover min vinimport fra nu 28 fantastisk dygtige producenter (se dem alle HER), så tilbyder jeg også, hvad der formentlig er Danmarks største udvalg af modne vine fra hele verden.

Hent kælderlisten i EXCEL-format

(Opdateret 16. juli 2024)

Hent kælderlisten i PDF-format

(Opdateret 16. juli 2024)

Tilmeld dig til kælderlisten og få en opdateret liste i indbakken én gang om ugen!

Du kan naturligvis til enhver tid afmelde dig igen.

Tilmelding til kælderlisten

Ja tak (sæt kryds)

OBS

Vinene fra kælderlisten kan desværre ikke bestilles i webshoppen. Dertil er mængderne for små og udskiftningen for hyppig.

Du sender blot en MAIL til mig med dine samlede ønsker.

Og skulle du ønske vine fra både webshop og kælderliste, så er du velkommen til at samle det i mailen.

Jeg tilsender efterfølgende en samlet faktura på vinene, og de afsendes straks efter registreringen af betalingen.

Mine anbefalinger

HER finder du mine serveringsanbefalinger, når du skal drikke ældre vine.

Jeg har også lavet en kort video med mine tip, og den kan du se på min YouTube kanal HER.

Det begyndte i 80’erne

Min interesse for vin begyndte i slutningen af 80’erne, og jeg har siden begyndelsen af 90’erne købt vin rundt omkring i Europa, og har derigennem fået opbygget et betydeligt netværk blandt vinhandlere rundt omkring i EU.

Jeg får flere gange om ugen tilbudt små og større partier af spændende ældre vine, og når jeg vurderer der, er et godt potentielt kvalitets-/pris mix, så køber jeg vinene, og udbyder dem til salg på min kælderliste. Jeg har altid mere end 1.000 flasker til salg.

Som forbruger i Danmark kan det være uhyre vanskeligt at finde ældre vine. Du kan godt finde topvine på auktioner hist og pist i Danmark, men risikoen for at købe en vin, der har været handlet mange gange, er desværre høj.

At drikke moden vin, også fra lidt mindre kendte producenter, kan være en stor smagsoplevelse. Jeg nyder det selv i stadig stigende grad, og bliver til stadighed overrasket over, hvor meget liv, der kan være tilbage i vine fra 40’erne, 50’erne, 60’erne etc. etc.

Vigtigt – der er en risiko

Man kan naturligvis ikke være 100% sikker på, at en ældre vin fortsat er i live. Når en vin bliver 20, 30, 40 år gammel – eller endnu ældre – så kan den være blevet dårlig af den ene eller anden grund. Men erfaringerne med de vine jeg køber, er gode, og det er meget få flasker, der er helt døde når de serveres.

Hent den seneste liste

Listen her på siden opdateres 1-2 gange hver uge.

Jeg fremsender meget gerne billeder, hvis der er vine, du gerne vil se nærmere på. Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail eller ringe på tlf. 20 20 95 07.

Du kan læse min persondatapolitik HER.

Og husk i øvrigt at jeg leverer gratis i hele Danmark ved køb af 6 flasker eller mere! Eller ved køb for kr. 1.000,- eller mere. Og kun kr. 60,- ved færre end 6 flasker. Forsendelse altid med Postnord Collect.

Hvis du gerne vil se den komplette liste online, så kan du se den HER.

Og HER finder du mine serveringsanbefalinger, når du skal drikke ældre vine. Jeg har også lavet en kort video med mine tip, og den kan du se på min YouTube kanal HER.

 

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0