Antonius Caviar
Verdens bedste Caviar?
I et smukt skovområde i Polen opdrætter Antonius Caviar stør efter gamle og stolte familietraditioner. Midt i den uspolerede natur og i smukt krystalklart vand fra områdets mange søer og floder. Området er omfattet af natura 2000 programmet og er klassificeret som naturreservat.
Alle processer foregår manuelt – alt er håndlavet. Og alt under skarp kontrol fra myndighederne i Polen og fra EU. Der er fokus på stolte og ældgamle traditioner, hvor fred og ro er altafgørende for kvaliteten af slutproduktet.
Størerne håndfodres og vokser op i deres eget naturlige tempo. Der er skabt et naturligvis miljø i opdrættet så fiskene vokser op og lever under de bedst tænkelige vilkår. Bæredygtig produktion er en selvfølge.
Enestående opmærksomhed på den mindste detalje afspejles i kvaliteten af disse fantastisk Caviar. Perlerne er faste, elastiske, velformede og skinnende. Teksturen er glas og fløjlsagtig. Smagen er klar, ren og harmonisk, og skyldes fiskenes naturligvis opdræt i rent og, ikke mindst, dybt vand.
Interesseret i Antonius Caviar?
Er du interesseret i at købe Antonius Caviar, så kan du kontakte mig på tlf. 20 20 95 07 eller skrive til mig via e-mail. Eller du kan besøge mit showroom (som du finder mere om HER).
Jeg sender desværre ikke disse produkter.
Du kan læse meget mere om firmaet bag disse eftertragtede Caviar på www.antoniuscaviar.com
De 4 Antonius Caviar produkter Pinochar Wine forhandler
Siberian Baerii * * * * *
Baerii Kaviar af flot kvalitet fra 10 år gamle stør. Siberian Caviar kommer fra stør-rasen Aceipenser Baerii, og betragtes som en af de bedste kaviar i verden. Rognen er karakteriseret ved en intens, kompleks og sprød smag, med lang eftersmag og stor renhed.
Siberian Baerii * * * * * *
Baerii af bedste kvalitet fra 12 år gamle stør. Siberian Caviar 6* kommer fra stør-rasen Aceipenser Baerii, og betragtes som en af de bedste kaviar i verden. Rognen er karakteriseret ved en intens, kompleks og sprød smag, med lang eftersmag og stor renhed – med en lidt større dybde end 5*-varianten. Fiskens højere alder giver endnu mere fylde og dybde.
Oscietra * * * * *
Oscietra Caviar fra 14 år gamle russiske stør. Oscietra Caviar hører til blandt eliten indenfor caviar-varianter. Rognen er karakteriseret ved en cremet, kompleks smag med noter af umami, nødder og smør – delikat saltet.
Oscietra * * * * * *
Oscietra Caviar fra 16 år gamle russiske stør. Den absolutte topvariant hvor alt går op i en højere enhed – både farve, duft og smag. Smelter i munden med cremet, kompleks smag med noter af umami, nødder og smør – delikat saltet. Fiskens høje alder giver store rogn (+3mm) som giver exceptionel flot farvekompleksitet.