Hubert Paulet fra Rilly-La-Montagne

Flotte Champagner fra Hubert Paulet

Vi finder dette champagnehus i Rilly La Montagne i regionen Montagne de Reims. Det er en 1. cru by, hvorfra en lang række anerkendte producenter har lavet vin i generationer.

De laver ikke så mange forskellige champagner, og jeg har da også valgt at importere nærmest alle deres vine.

Vinene jeg tilbyder fra Hubert Paulet

 • Hubert Paulet Premier Cru Brut Tradition NV
  UDSOLGT

  Hubert Paulet – Brut Tradition Premier Cru NV

  kr. 275,00
 • Hubert Paulet Premier Cru Demi Sec NV

  Hubert Paulet – Demi-Sec Tradition Premier Cru NV

  kr. 275,00
 • Hubert Paulet Premier Cru Millesime 2012
  UDSOLGT

  Hubert Paulet – Extra Brut Premier Cru Millesime 2012

  kr. 375,00

Og resterne går til Billecart-Salmon…

Champagne Hubert Paulet er et meget lille domaine med 1 ansat udover Olivier, der er 4. generation og som i dag er ansvarlig for husets champagneproduktion. De ejer lidt over 8 hektarer, og disse er udelukkende beliggende i samme by Rilly La Montagne (1. cru). Det er ret sjældent at et champagnehus udelukkende ejer marker fra samme by – og så hele 8 hektarer.

Men Oliver laver ikke vin fra alle 8 hektarer. Faktisk laver han kun cirka 25.000 flasker om året, da han ikke råder over de nødvendige faciliteter til at lave eller opbevare flere flasker.

Han vil gerne ændre på dette, men det vil tage nogle år før han kan lave flere flasker. Resten af druerne sælges som hele druer til Billecart-Salmon, som hans familie har solgt til i mere end 50 år.

Han har kun 1 fastansat til at klare det administrative arbejde, resten klarer han selv med den nødvendige tilkaldehjælp til markarbejde, høst m.m.

Hans marker er beplantet med 50% Pinot Meunier, 30% Pinot Noir og 20% Chardonnay. Jordbunden i Rilly La Montagne er meget kalkholdig, og det giver mineralsk og knivskarp champagne.

Olivier laver vin efter gamle klassiske dyder, og sætter en ære i, at frembringe terroir og ikke maskere vinene for meget. Hans vine er formidable, rene, præcise, koncentrerede, balancerede og meget nemme at drikke – uden at de derved taber deres personlighed.

Lær vinene at kende med en smagekasse

Få et indtryk af kvalitetsniveauet og stilen hos Hubert Paulet ved at bestille en smagekasse med 6 flasker af deres vin til kun kr. 1.790,- inkl. moms. Desværre midlertidig udsolgt.

Olivier Paulet og hans vine

Olivier Paulet

Smagning hos Hubert Paulet

Olivier forklarer

Er du over 18 år? Denne hjemmeside indeholder varer, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er over 18 år - tak.
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0