Produceret fra oliven sorterne correggiolo, moraiolo, leccino og en lille andel af over 100 år gamle vilde oliven.
Der høstes i hånden i november og december, og presningen sker indenfor 24-36 timer. Lagringen sker i ståltromler ved 13-18 grader.
- 75 cl.
- Fra høsten 2023 & 2024
- Mindst holdbar til 31. december 2027
Måske nogle af disse produkter også kunne have din interesse?
Du kunne også være interesseret i...
-
Nyhed
Villa i Cipressi – Grappa di Brunello di Montalcino
kr. 395,00 -
Nyhed
Villa i Cipressi Honning (Miele)
kr. 95,00 -
Nyhed
Antonius Oscietra Caviar 5-stjernet
kr. 475,00 – kr. 675,00 -
Nyhed
Antonius Siberian Baerii Caviar 6-stjernet
kr. 425,00 – kr. 600,00 -
Nyhed
Antonius Siberian Baerii Caviar 5-stjernet
kr. 350,00 – kr. 550,00